Προβάδισμα ο Ολυμπιακός για Θαπατέρ

Τις μεταγραφές του Ιούλη ο Ολυμπιακός τις ολοκλήρωσε με την απόκτηση του Γέστε.Ένα δημοσίευμα της "el periodico de aragon", όμως, μπορεί κάλλιστα να μας προϊδεάζει για τον Αύγουστο. Ένα ρεπορτάζ για τον 26χρονο κεντρικό χαφ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας Αλμπέρτο Θαπατέρ.

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός για Θαπατέρ

Τι ακριβώς συμβαίνει; Η ισπανική εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του ποδοσφαιριστή ότι αν τέλος πάντων επιστρέψει στην Ισπανία, τον πρώτο λόγο έχει η Σαραγόσα. Η ομάδα της Αραγονίας που τον ανέδειξε.

Στο ίδιο θέμα, όμως, υπάρχουν και πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, οι οποίες υποστηρίζουν ότι πιθανότερος προορισμός στην καριέρα του Θαπατέρ είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός.

Στη Σπόρτινγκ φέτος ο Θαπατέρ είχε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συνολικά 34 σε όλες τις διοργανώσεις. Φεύγει γιατί η ομάδα της Λισσαβόνας έχει ήδη κάνει μια σειρά από πολύ σημαντικές μεταγραφές. Αποκτήθηκε για παράδειγμα για την ίδια θέση ο Αργεντινός Ρινάουντο από την Χιμνάσια.

Στο μεταξύ τον Βασίλη Τοροσίδη περιμένουμε, ο Άρης Σοϊλέδης προκύπτει.

Ο νεαρός αριστερός χαφ παίρνει ειδική άδεια προκειμένου να ταξιδέψει στην Αγγλία και να δοκιμαστεί από ομάδα της Championship. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και την Τετάρτη (20/07).

Επίσης, την ίδια ημέρα μπορεί να ανακοινωθεί και το "διαζύγιο" με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Για το νεαρό μέσο παίζει σοβαρά η περίπτωση του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK