Πώς πανηγύριζε στην Πορτογαλία ο Βίτορ Περέιρα (VIDEOS)

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Βίτορ Περέιρα στο ΟΑΚΑ προκάλεσε σάλο. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε να ξεσπά μετά το γκολ του Χάρα γεγονός που μας ώθησε στην απόφαση να ψάξουμε το πρόσφατο παρελθόν. Πως, άραγε, πανηγύριζε ο Περέιρα στην Πορτογαλία;

Πώς πανηγύριζε στην Πορτογαλία ο Βίτορ Περέιρα (VIDEOS)

Γράφτηκαν πολλά και θα γραφτούν ακόμη περισσότερα για τον τρόπο που πανηγύρισε ο Βίτορ Περέιρα το γκολ του Χάρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι "έτσι πανηγυρίζω". Λέει την αλήθεια; Και ναι και όχι.

Ο,τι είναι ιδιαίτερα...διαχυτικός και ενθουσιώδης στους πανηγυρισμούς του είναι δεδομένο. Του βγαίνει ένα πάθος, μία ένταση, λογικό.

Δείτε, ας πούμε, τον πανηγυρισμό του στο γκολ που έκρινε τον τίτλο στην Πορτογαλία το 2013. Ντέρμπι με την Μπενφίκα του Ζεσούς και η ομάδα του σκοράρει στο 89' εξασφαλίζοντας το πρωτάθλημα.

Ο Περέιρα κάνει μία κούρσα χαράς, χειρονομεί έντονα, δείχνει να το απολαμβάνει και να το χαίρεται. Εχει πραγματικά ανέβει στους επτά ουρανούς. Δεν δείχνει όμως να έχει κάποια οργή στο πρόσωπό του.

Την Τετάρτη; Πανηγύρισε μάλλον θυμωμένα σαν να ένιωθε μία τρομερή πίεση η οποία του βγήκε στο γκολ και τον ώθησε στην απόφαση να "πετάξει" την οργή του σε πέταλο οπαδών της ΑΕΚ.

Δεν είναι ίδιος ο πανηγυρισμός μ' αυτόν του 2013, ίσως αυτός της Τετάρτης να μην είναι καν πανηγυρισμός αλλά ένα ξέσπασμα. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι ο Περέιρα σχεδόν αγνόησε τους παίκτες του στην προσπάθειά του να πανηγυρίσει.

Διαβάστε ακόμη

Το παρασκήνιο του επεισοδίου στη συνέντευξη Τύπου

Σχόλιο Σταύρου Καραϊνδρου: "Φτηνό οπαδιλίκι από ασεβείς"

Το προφίλ του Περέιρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK