Στη Ρόμα ο Μανωλάς με ποσό ρεκόρ, την Τρίτη οι ανακοινώσεις

Είναι πλέον οριστικό. Ο Κώστας Μανωλάς είναι παίκτης της Ρόμα, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Contra.gr από το βράδυ της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός είπε το "ναι" στην πρόταση της ιταλικής ομάδας, στα 15 εκατομμύρια ευρώ το deal της πώλησης.

Στη Ρόμα ο Μανωλάς με ποσό ρεκόρ, την Τρίτη οι ανακοινώσεις

Το σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε τέλος. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ουσιαστικά τα ξημερώματα της Τρίτης, Ολυμπιακός και Ρόμα ήρθαν σε συμφωνία και ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρώμη και συγκεκριμένα στο ιταλικό πρωτάθλημα όπου θα είναι συμπαίκτης με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Το deal έκλεισε στα 15.500.000 ευρώ, ενώ την Τρίτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της μεταγραφής, αφού πρώτα ο Έλληνας αμυντικός περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Το συγκεκριμένο νούμερο αποτελεί ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο την πώληση του Μήτρογλου στην Φούλαμ.

Ο 23χρονος στόπερ αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τους "τζιαλορόσι" και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Serie A, έχοντας συμπαίκτη τον Βασίλη Τοροσίδη, όπως και στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα της Δευτέρας ο Αγγλος δημοσιογράφος, Κρις Ουίτλι, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Αρσεναλ, είχε κάνει λόγο για οριστική συμφωνία της Ρόμα με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά.

Τα διαδοχικά tweets του Άγγλου δημοσιογράφου:

Ο ρεπόρτερ του Contra.gr, Σταύρος Γεωργακόπουλος, είχε από το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή Super BALL, προαναγγείλει τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Ρόμα για τον διεθνή αμυντικό. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 38:00.

Διαβάστε ακόμη:

Κοντά στο deal για Μανωλά ο Ολυμπιακός

Τι θα αλλάξει ο Μίτσελ

"Παίκτης της Ρόμα ο Μανωλάς"

News 24/7

24MEDIA NETWORK