Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Σηφάκης

Σε γνώριμα λημέρια αναμένεται να επιστρέψει ο Μιχάλης Σηφάκης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ο Έλληνας γκολκίπερ βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να ξαναφορέσει τα "ερυθρόλευκα".

Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Σηφάκης

Μετά από τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη ο Μιχάλης Σηφάκης επιστρέφει στον Πειραιά. Ο 28χρονος τερματοφύλακας από το 2008 έως το 2012 υπερασπίστηκε την εστία του Άρη, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε μόλις σε τέσσερις αγώνες λόγω επέμβασης που έκανε στο γόνατο.

Ο Σηφάκης έμεινε ελεύθερος από τον Άρη στις αρχές του καλοκαιριού και αναζήτησε στο εξωτερικό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο, οι προτάσεις που είχε δεν τον ικανοποίησαν και για αυτό το λόγο αποφάσισε να στρέψει το βλέμμα του και πάλι στην Ελλάδα μετά από κάλεσμα του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης πάντως φέρεται να περιμένει ακόμη πρόταση από το εξωτερικό, ενώ από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει συμφωνία.

Στην πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό ο Σηφάκης είχε αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς πρωταθλήματος και σε πέντε κυπέλλου. Πλέον μαζί με τον Κάρολ και τον Μέγερι θα δώσει σκληρή μάχη για τη θέση του βασικού στους πρωταθλητές Ελλάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK