Συνάντηση Περέιρα - διοίκησης εντός της ημέρας

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Ντνίπρο στη φάση των 32 του Europa League σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και το κύπελλο θα φέρουν τετ α τετ της διοίκησης με τον Βίτορ Περέιρα την Παρασκευή.

Συνάντηση Περέιρα - διοίκησης εντός της ημέρας
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" θα ζητήσουν εξηγήσεις τόσο για τα αποτελέσματα, όσο και για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης θα αφορά την επόμενη μέρα.

Αυτή έχει να κάνει τόσο με το υπόλοιπο της σεζόν, που περιλαμβάνει τους στόχους του τίτλου και του Κυπέλλου Ελλάδας, στους οποίους οι Πειραιώτες είναι ακόμα εντός και έχουν αυξημένες πιθανότητες κατάκτησης.

Ωστόσο, η κουβέντα είναι πιθανό περιστραφεί και γύρω από τη νέα αγωνιστική περίοδο και τον σχεδιασμό που χρειάζεται για την απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ειδικά μετά από τις αποτυχημένες κινήσεις του Ιανουαρίου.

Το μόνο βέβαιο που προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι ότι δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Περέιρα και δεν θα συζητηθεί τίποτα τέτοιο στη συνάντηση.

Διαβάστε ακόμη

Σταύρος Καραΐνδρος: Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα

Τσάρλυ: Θα είναι ντροπή να πανηγυρίσει τον τίτλο του

Περέιρα: "Είμαστε συναισθηματικά ανώριμοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK