Τεράστια απογοήτευση Γούτα: Ζητά να μείνει ελεύθερος

Εκτός του Γιαννιώτα και ο Δημήτρης Γούτας είναι τρομερά απογοητευμένος από το κόψιμό του από τον Βίκτορ!

Τεράστια απογοήτευση Γούτα: Ζητά να μείνει ελεύθερος

Ο Ελληνας στόπερ είχε αποκομίσει την αίσθηση ότι τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι θα έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στην προετοιμασία μέχρι το τέλος της για να κερδίσει μία θέση στην ομάδα, κάτι όμως το οποίο δεν έγινε.

Κατόπιν τούτου, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, επιθυμία του παίκτη είναι να λύσει το συμβόλαιό του και να παίξει, ως ελεύθερος πλέον, σε άλλη ομάδα για να βρει τον εαυτό του.

Αποκλείεται, τουλάχιστον με τα παρόντα δεδομένα, να δεχθεί νέο δανεισμό ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν τον εξυπηρέτησε ούτε πέρυσι όταν δόθηκε στην Ξάνθη (από την οποία πήγε στον Ολυμπιακό).

Η πλευρά του παίκτη επίσης είναι έντονα δυσαρεστημένη για το γεγονός ότι πέρυσι απορρίφθηκε από την Ξάνθη η πρόταση της Αντερλεχτ, ομάδα η οποία είχε τσεκάρει πολλάκις τον Γούτα και του έδινε θέση βασικού. Μία ευκαιρία χάθηκε και υπήρξε ένας χαμένος χρόνος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λύγισε, έκλαψε και ζήτησε να φύγει ο Γιαννιώτας
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο και οι "κομμένοι"
Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα