To ιλιγγιώδες ποσό που θα πάρει ο Ολυμπιακός αν πωληθεί ο Μανωλάς

Ο Ολυμπιακός περιμένει με... αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αν ολοκληρωθεί το deal θα βάλει στα ταμεία του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

To ιλιγγιώδες ποσό που θα πάρει ο Ολυμπιακός αν πωληθεί ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ώρες, ύστερα από την αποκάλυψη πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει 40.000.000 ευρώ στη Ρόμα για να τον κάνει "δικό" της.

Ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί, ούτως ή άλλως, ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της μεταγραφικής αγοράς, καθώς το προηγούμενο διάστημα τα βρετανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Λέστερ για την απόκτησή του. Όπως και να έχει, ο 24χρονος άσος πρόκειται να μας απασχολήσει αρκετά το εφετινό καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις κι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό. Ο λόγος; Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στη συμφωνία μεταξύ των "ερυθρόλευκων" και των "τζιαλορόσι" υπάρχει ειδικός όρος που επιτρέπει στην ομάδα του Πειραιά να πάρει το 50% των χρημάτων σε περίπτωση που η μεταγραφή πραγματοποιηθεί πριν την 1η Σεπτεμβρίου του 2016.

Αυτό σημαίνει πως αν η μεταγραφή "κλείσει" στο ποσό που αναφέραμε παραπάνω, οι "ερυθρόλευκοι" θα βάλουν στα ταμεία τους 20.000.000 ευρώ! Βέβαια, οι άνθρωποι της Ρόμα γνωρίζουν πολύ καλά πως υπάρχει η συγκεκριμένη ρήτρα. Γι' αυτό το λόγο (επειδή δεν θέλουν να βγουν ζημιωμένοι) σκέφτονται να παραχωρήσουν τον Έλληνα άσο ως δανεικό για έναν χρόνο, βάζοντας οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2017.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Football Leaks", ο Ολυμπιακός έβαλε το 2014 στα ταμεία του το ποσό των 6.500.000 ευρώ σε τέσσερις δόσεις μέχρι και το καλοκαίρι του 2015. Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει με τους Ρωμαίους για μπόνους συμμετοχών. Εφόσον ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός παραμείνει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2016 στη Ρόμα, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει ακόμη 6.500.000 ευρώ, ως δεύτερο "πακέτο" από την παραχώρησή του! Άρα το συνολικό ποσό εκτοξεύεται στα 15.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Γιουνάιτεντ δίνει ποσό-μαμούθ για τον Μανωλά!
"Ζεστό" χρήμα στον Ολυμπιακό σε περίπτωση μεταγραφής του Μανωλά: Όλες οι λεπτομέρειες

News 24/7

24MEDIA NETWORK