Βαλβέρδε στους αμυντικούς: "Θα έχουμε πρόβλημα"

Συστάσεις στους αμυντικούς για τα γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. "Αν γίνουν τα ίδια με τη Ντόρτμουντ, θα έχουμε πρόβλημα". Οι σκέψεις του Ισπανού για την ενδεκάδα.

Βαλβέρδε στους αμυντικούς: "Θα έχουμε πρόβλημα"

Με video όπου περιλάμβανε όλα τα γκολ που έχει δεχθεί φέτος ο Ολυμπιακός, αλλά και φάσεις όπου απειλήθηκε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε αυστηρές συστάσεις στους αμυντικούς του στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν πιέζει ψηλά και δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει περιοχή και έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου ενόψει του αγώνα με τη Ντόρτμουντ.

"Δεν πιέζουμε ψηλά όπως πέρυσι. Φέτος δεν βγάζουμε οφσάιντ τους αντίπαλους επιθετικούς. Επίσης, δεν έχουμε σωστές τοποθετήσεις στα στημένα. Πρέπει να προσέξουμε και να βελτιωθούμε. Αν γίνουν τα ίδια λάθη την Τετάρτη, τότε θα έχουμε πρόβλημα", είπε μεταξύ άλλων ο Βαλβέρδε, ο οποίος γνωρίζει καλά πως η άμυνα είναι το σημαντικότερο κομμάτι μίας ομάδας και δη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα της ενδεκάδας, δύο είναι οι σκέψεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό του Ισπανού. Η μία είναι να βάλει την ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην ΑΕΚ. Η άλλη είναι να κάνει κάποιες αλλαγές. Αν επιλέξει την πρώτη περίπτωση, τότε την Τετάρτη θα δούμε τους: Κοστάντσο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Α.Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Αν επιλέξει τη δεύτερη, τότε θα δούμε έναν πολύ πιο "σφιχτό" Ολυμπιακό με τον Χολέμπας αριστερό χαφ, τον Μαρκάνο αριστερό μπακ, τους Α.Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ στόπερ και τον Μοντέστο δεξί μπακ. Δηλαδή: Κοστάντσο, Μαρκάνο, Α.Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Χολέμπας, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK