Ώρα αφίξεων και... ανακοινώσεων

Δύο μεταγραφές μέχρι τη Δευτέρα ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό, με τον Ρικάρντο Κόστα να θεωρείται η πιο πιθανή ενίσχυση. Μπεν Αρφά, Κουαρέσμα, Αμραμπάτ, Καμπελ και δύο ονόματα έκπληξη στο προσκήνιο, τι ισχύει με Ροσίτσκι και Παπαδόπουλο.

Ώρα αφίξεων και... ανακοινώσεων

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, η αλλαγή του χρόνου πλησιάζει και τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονται να κάνουν... ποδαρικό στο 2015 ενισχυμένοι στους τομείς που έχουν ανάγκη και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχουμε νεότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως από Δευτέρα (29 του μήνα) που η ομάδα συγκεντρώνεται στου Ρέντη θα υπάρχουν ένα ή δύο νέα πρόσωπα, ενώ η καταμέτρηση θα συνεχιστεί. Η πρώτη άφιξή θα είναι εστιασμένη, όπως όλα δείχνουν, στο κέντρο της άμυνας με τον διεθνή Πορτογάλο Ρικάρντο Κόστα να έχει το προβάδισμα και η απόκτησή του να θεωρείται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Μόνο αν προκύψει κάτι καλύτερο την ύστατη ώρα μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό με τον 34χρονο άσο, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά.

Από 'κει και πέρα, γίνονται κινήσεις προκειμένου να τελειώσουν το συντομότερο οι υποθέσεις του μέσου, του εξτρέμ, αλλά και του επιθετικού. Σε ό,τι αφορά στη γραμμή κρούσης οι "ερυθρόλευκοι" προχωρούν χέρι-χέρι με τον Άλαν Πουλίδο, αλλά όσο διακριτικά επιβάλλει η περίσταση. Αν όλα πάνε καλά ο Μεξικανός φορ θα γίνει μόνιμος κάτοικος Ρέντη μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες για να αποκτηθεί κι ένας "έτοιμος" στράικερ, ο οποίος θα μπορεί να πλαισιώσει άμεσα τους ήδη υπάρχοντες.

Τα ονόματα του επιθετικού

Σκληρό πόκερ γίνεται στο θέμα του ακραίου επιθετικού, καθώς εκεί έχουν ακουστεί και τα πιο βαριά ονόματα. Υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, ωστόσο, οι αρμόδιοι του συλλόγου προσπαθούν να... κερδίσουν μερικές ακόμη ημέρες προκειμένου να γίνει η τελική επιλογή με σχετική ασφάλεια.

Μπεν Αρφά, Κουαρέσμα, Άμραμπατ, Κάμπελ, αλλά και μία-δύο εκπλήξεις με γνωστό ονοματεπώνυμο βρίσκονται στο κάδρο και απομένει να μάθουμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός ή οι εκλεκτοί. Εδώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και το τι θα συμβεί τελικά με τους Αφελάι, Ντουρμάζ, οι οποίοι δεν έχουν ανταποκριθεί, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, στις μεγάλες προσδοκίες. Ωστόσο, για να σπάσουν τα συμβόλαιά τους και να φύγουν, θα πρέπει να βρεθεί και να έρθει κάτι ακόμη καλύτερο.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει και η τράμπα ανάμεσα στον Δημήτρη Κολοβό και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Ο πρώτος μετά από εξάμηνο δανεισμό αναμένεται να επιστρέψει στου Ρέντη και ο δεύτερος, μετά από το πέρασμά του από την Κρήτη και τον Εργοτέλη, να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να συναντήσει ξανά τον προπονητή που τον ανέδειξε και δεν είναι άλλος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι δύο τους συνεργάστηκαν με επιτυχία στην Ξάνθη κι εκεί ο νεαρός ομογενής έκανε το "μπαμ" που ακούστηκε μέχρι το μεγάλο λιμάνι.

Υπόθεση Ροσίτσκι

Σχετικά με τον άξονα, το όνομα που κυριαρχεί είναι του Τόμας Ροσίτσκι. Ο Τσέχος μπαλαντέρ ακόμη και στα 34ά του έχει βιογραφικό και παραστάσεις που προκαλούν ίλιγγο, αλλά υπάρχει ακόμη απόσταση, η οποία πρέπει να καλυφθεί. Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο Ολυμπιακός επιμένει και για έναν καλό κεντρώο χαφ σημαίνει πως θα υπάρξει ενίσχυση και σε αυτό τον τομέα, είτε έρθει ο άσος της Άρσεναλ, είτε προκριθεί κάποια άλλη περίπτωση.

Από 'κει και πέρα, πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να μην αποχωρήσει μεσούσης της περιόδου κάποιους από εκείνους που θεωρεί απαραίτητους ο προπονητής, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αν υπάρξει πρόταση με πολλά μηδενικά. Οι πιθανότητες για πώληση είναι περιορισμένες, αλλά σε μια μεταγραφική περίοδο όλα θα ενδεχόμενα είναι πιθανά...

Η επιστροφή του Αβραάμ

Τέλος, σχετικά με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, το όνομα του οποίου ακούστηκε ξανά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ δεν αποκλείει μια τέτοια πιθανότητα, αν ο διεθνής στόπερ καταλάβει έμπρακτα το λάθος του και το παραδεχθεί δημόσια.

Από την άλλη πλευρά, όμως, στη διοίκηση δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει ακόμη επί του θέματος, λόγω των όσων προηγήθηκαν και με δεδομένο ότι ο πρώην αρχηγός και να επιστρέψει δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Ίδωμεν...

Διαβάστε ακόμη

"Κολλάει" λόγω απολαβών του Μπεν Αρφά στη Νις

News 24/7

24MEDIA NETWORK