"Χρυσή" πρόταση από Κίνα για τον Ιντέγε!

Την ώρα που ο Απόστολος Γιάννου ετοιμάζει βαλίτσες για την Κίνα, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης αποδέχθηκε πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων, ο Ολυμπιακός είπε όχι σε πολλά περισσότερα για ένα από τα δικά του "αστέρια". Διαβάστε το ρεπορτάζ του Σταύρου Γεωργακόπουλου.

"Χρυσή" πρόταση από Κίνα για τον Ιντέγε!

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο πως οι Κινέζοι που έχουν στρώσει χρυσά χαλιά σε μεγάλους παίκτες απ’ όλη την Ευρώπη θα άπλωναν δίχτυα και για κάποιον από τους φετινούς πρωταγωνιστές της "ερυθρόλευκης" ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ο "εκλεκτός" ήταν ο Μπράουν Ιντέγε και η πρόταση που τέθηκε στα υπόψη του Ολυμπιακού ξεπερνούσε τα 10 εκατομμύρια ευρώ! Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας δαπάνησε γύρω στα 6 προκειμένου να τον αποκτήσει το καλοκαίρι από την αγγλική Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και οι Κινέζοι τους πρόσφεραν τα διπλάσια για να τον κάνουν δικό τους!

Πολλά λεφτά για να τα αγνοήσεις

Ήταν πάρα πολλά τα λεφτά για να τα αγνοήσει κανείς, ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έκανε με τη σύμφωνη γνώμη και του Μάρκο Σίλβα. Παρότι από οικονομικής πλευράς θα ήταν super deal οι αρμόδιοι του συλλόγου έκριναν πως δεν έπρεπε να στερήσουν από την ομάδα το βασικό της επιθετικό "όπλο" μεσούσης της σεζόν, έστω κι αν το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει κριθεί.

Προτίμησαν να κρατήσουν στον Πειραιά τον 27χρονο διεθνή Νιγηριανό, ο οποίος αποδέχθηκε την απόφαση διοίκησης και προπονητή, έστω κι αν τα χρήματα που θα έμπαιναν στην τσέπη του δεν γινόταν να τον αφήσουν αδιάφορο. Οι δικές του απολαβές, άλλωστε, θα προσέγγιζαν τα τρία εκατομμύρια ανά σεζόν, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ιντέγε είχε ταξιδέψει με προορισμό την Αγγλία στις αρχές της εβδομάδας που διεξήχθη το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς είχε κληθεί από τον ατζέντη του προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής. Ο εκπρόσωπός του, μάλιστα, είχε ταξιδέψει και στην Ελλάδα εκείνες τις ημέρες, αλλά η κατηγορηματική άρνηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού του έκοψαν τη φόρα.

Δεν επιβεβαιώνει, αλλά...

Η είδηση διέρρευσε στο περιθώριο των συζητήσεων που έγινε το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης και της Γκουανζού. Από πλευράς Ολυμπιακού δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό, ωστόσο, είναι 100% τσεκαρισμένο και το ενδιαφέρον των Κινέζων για τον Ιντέγε και η πρόταση, έστω κι αν το φλερτ δεν εξελίχθηκε σε "γάμο" λόγω της άρνησης των "ερυθρολεύκων" που βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας δεν ήθελαν να την αφήσουν με μοναδικό επιθετικό τον Ιντέγε και εναλλακτική λύση τον Σεμπά. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, οι Κινέζοι να επανέλθουν κάποια στιγμή και τα δεδομένα να είναι διαφορετικά…

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, αυτό που ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό και τον Ιντέγε είναι η αυριανή ρεβάνς με την Άντερλεχτ, καθώς και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, μιας και το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (στην Τούμπα) είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη (2/3).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Για να έρθει η ανατροπή χρειάζονται υπερβάσεις

Μόνο με "θαύμα" ο Σιόβας

News 24/7

24MEDIA NETWORK