"Ζεστός"ο Τσάβες

Ο Κρίστιαν Τσάβες αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχει παράλληλαδίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπόκα Τζούνιορς. Ρεπορτάζ: Δημήτρης Χριστοφιδέλλης.

"Ζεστός"ο Τσάβες

Ουσιαστικές εξελίξεις, όμως, θα υπάρξουν από την ερχόμενη Πέμπτη, δηλαδή, μετά και τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες και της Κορίνθιανς.

Πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν, ότι τον 26χρονο επιτελικό μέσο έχουν προσεγγίσει δύο ακόμη σύλλογοι από την Ευρώπη και την Κίνα, ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να θεωρεί ως καλύτερη προοπτική τον Ολυμπιακό (υπάρχει και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League). Όλα λοιπόν θα κριθούν από την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει να εννοηθεί στην απέναντι πλευρά ότι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι Αργεντινοί θα ανοίξουν πλήρως τα χαρτιά τους την επόμενη εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και η πρόταση για συνιδιοκτησία. Όπως είχε συμβεί παλαιότερα στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Ρίβερ Πλέιτ για τον Μπελούτσι, ή όπως αναμένεται να συμβεί στην περίπτωση του Άλαν Ρουίς.

Ο 19χρονος δημιουργικός μέσος, ο οποίος άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα στο φιλικό παιχνίδι της Αργεντινής με τη Χιλή (2-1) κάτω των 20 ετών, περιμένει το τελικό ραντεβού των ανθρώπων της Χιμνάσια Λα Πλάτα και του Ολυμπιακού, το οποίο αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ευρώπη. Κατά τους Αργεντινούς, η Χιμνάσια θα εισπράξει το ποσό των 700.000 ευρώ, παραχωρώντας στον Ολυμπιακό το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Πέρα από τους δύο Αργεντινούς μέσους, στα υπόψη είναι πάντα ο Πάουλο Μασάδο (Τουλούζ), ενώ στους Πειραιώτες προτάθηκε και ο 23χρονος Ουρουγουανός κεντρικός χαφ του Άγιαξ, Νίκολας Λοδέιρο.

Τον Λεονάρντο Ζαρντίμ απασχολεί εξίσου, ίσως και περισσότερο τούτη την ώρα, η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και έχει προκρίνει κάποιες λύσεις τις οποίες έχει θέσει υπόψη της διοίκησης. Οι Πορτογάλοι έκαναν αναφορά την Παρασκευή στον Μιγκέλ Βιτόρ (Μπενφίκα), ενώ τον Ολυμπιακό φέρεται να απασχολεί έντονα και ο Βραζιλιάνος Κανού (Σταντάρ Λιέγης).

Ξένα δημοσιεύματα έκαναν επίσης λόγο για τον Τσέχο, Τόμας Σίβοκ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μπεσίκτας, ενώ στους «ερυθρόλευκους» έχουν προταθεί και οι Εσκουντέ (Σεβίλη), Πόλγκα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και Σερένο (Πόρτο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK