Παναιτωλικός: "Τα εγκλήματα συνεχίζονται"

Με σκληρή ανακοίνωσή του, ο Παναιτωλικός τοποθετήθηκε για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό κάνοντας λόγο για "εγκλήματα που συνεχίζονται".

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στη Βοιωτία, παρότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο 20ό λεπτό. Η ομάδα του Αγρινίου έμεινε με 10 παίκτες στο 70' μετά την αποβολή του Μπεχαράνο, σε μια φάση στην οποία είχε προηγηθεί χτύπημα εκτός φάσης από τον Μιλιάζες.

Αυτός είναι και ο λόγος που μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα, κάνοντας λόγο για "εγκλήματα που συνεχίζονται".

H ανακοίνωση του Παναιτωλικού: "Στον "τόπο του εγκλήματος", εκεί όπου διακρίθηκαν κορυφαίοι του είδους τους, τα εγκλήματα συνεχίζονται από ομογάλακτους της ίδιας "σχολής". Τιμωρία θα υπάρξει;".

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα