Προβάδισμα ο Ρότσα

Για μία θέση στην αρχική 11άδα του αγώνα με την ΑΕΚ θα παλέψουν οι Αντρέ Ρότσα και Ολιβιέ Μπουμάλ.

Προβάδισμα ο Ρότσα

Ο Βραζιλιάνος είναι λίγο πεσμένος τον τελευταίο καιρό και ο Καμερουνέζος έπιασε καλή απόδοση στο ματς της Τούμπας, όμως, ο πρώτος έχει τον πρώτο λόγο για να αγωνιστεί βασικός κόντρα στην "Ένωση".

Ο Μπάμπης Τεννές αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Μπλάζιτς (κάτω απ' τα δοκάρια), Κουτρομάνο, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Γκόλια (στην άμυνα), Κούσα-Μητρόπουλο (ως αμυντικά χαφ), Θεοδωρίδη (αριστερά), Ρότσα (στον άξονα), Καμαρά (δεξιά) και Χαριστέα (στην επίθεση).

Το εναλλακτικό πλάνο προβλέπει να χρησιμοποιηθεί ο Μπουμάλ στην αριστερή πτέρυγα του Παναιτωλικού και ο Θεοδωρίδης να μετακινηθεί στο κέντρο.

Συγκεκριμένα η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου αποτελείται από τους εξής: Μπαμόγκο, Μπλάζιτς, Μπουμάλ, Καμαρά, Τσενάμο, Ντολεζάι, Ετζενγκέλε, Ρότσα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης, Κουτρομάνος, Κούσας, Μητρόπουλος, Μουμίν, Παλαιολόγος, Σιόντης, Χαριστέας.

Οι Μπελεβώνης, Μπαμπανιώτης, Άντι, Δέντσας, Μεζάκ, Σέγε, Παππάς, θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου (26/11, 09:30) στο EMILEON SportCenter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK