Συνταγή... Καραϊσκάκη στο ματς με τον Άρη

Όλους τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται για την αναμέτρηση με τον Άρη είχε στη διάθεσή του ο Μπάμπης Τεννές στην προπόνηση της Παρασκευής, αφού συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Άντι όσο και Ντολεζάι.

Συνταγή... Καραϊσκάκη στο ματς με τον Άρη

Ο προπονητής του Παναιτωλικού θα παρατάξει την ενδεκάδα που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό την 12η αγωνιστική, περιμένοντας εφάμιλλη απόδοση και στο ματς της Κυριακής.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών υπάρχει η πεποίθηση πως μπορεί να επαναληφθεί εκείνη εμφάνιση προκειμένου αυτή τη φορά να έλθει και το θετικό αποτέλεσμα.

Πιθανότερη ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Μπλάζιτς κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας Άντι (αριστερά) και Κουτρομάνος (δεξιά), οι Ετζενγκέλε και Ντολεζάι ως στόπερ, ο Μητρόπουλος αμυντικός χαφ, με τους Ρότσα - Θεοδωρίδη μπροστά του, ενώ οι Καμαρά, Μπουμάλ θα αγωνιστούν στα άκρα και ο Χαριστέας φουνταριστός.

Την αποστολή αναμένεται να συμπληρώσουν οι Τσενάμο, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Καραμαλίκης και Σιόντης, αλλά δύο εξ αυτών θα μείνουν εκτός 18αδας.

Την Παρασκευή ο Τεννές δούλεψε τελειώματα φάσεων ως τελικό στάδιο των επιθέσεων σε ανοργάνωτη άμυνα. Επόμενη προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:00 και στη συνέχεια αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη.

Όσο για τα μεταγραφικά, θα υπάρξουν όπως είναι λογικό περισσότερες πληροφορίες μετά την αναμέτρηση με τον Άρη και με τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πάντως φαίνεται ότι ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για κεντρικό χαφ και ακραίο επιθετικό στην ξένη αγορά. Απόλυτη μυστικότητα υπάρχει στην περίπτωση του αριστερού μπακ, αλλά πρόκειται για παίκτη που ξέρει το πρωτάθλημα της Super League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK