Αναμονή για Μπεργκ, υπογράφει ο Κουτρουμπής

Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουν στον Παναθηναϊκό τη διαδικασία αποδέσμευσης του Μάρκους Μπεργκ από το Αμβούργο.

Αναμονή για Μπεργκ, υπογράφει ο Κουτρουμπής

Τα γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν τη Δευτέρα ότι ο σύλλογος της βόρειας Γερμανίας αξιώνει χρήματα για να αφήσει ελεύθερο το Σουηδό φορ ο οποίος, σημειωτέον, έχει συμφωνήσει προφορικά με τους "πράσινους".

Από τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα έλεγαν ότι δεν έχουν τέτοια ενημέρωση. Είναι πάντως, πραγματικότητα, ότι αν το Αμβούργο ζητήσει χρήματα, η ΠΑΕ δεν βρίσκεται σε θέση να πληρώσει απλώς και μόνο για να αποκτήσει ένας παίκτης την ελευθέρας του.

Γεγονός είναι επίσης ότι το Αμβούργο επιθυμεί να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Μπεργκ (περίπου 1εκ ετησίως) αλλά παράλληλα κάνει ότι μπορεί για να το πράξει και με κάποιο οικονομικό όφελος. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πάντως ότι το ντιλ, έστω και με δυσκολία, θα κλείσει.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής, τέλος, θα αποτελέσει την πρώτη ελληνική μεταγραφή του φετινού Παναθηναϊκού αφού συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 65.000 ευρώ. Ο 22χρονος στόπερ λογίζεται ως εναλλακτική λύση πίσω από το επιθυμητό, για τον Αναστασίου, δίδυμο των Μόρα και Τριανταφυλλόπουλου. Για τον πρώτο οι κινήσεις του Παναθηναϊκού συνεχίζονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK