Αναστασίου: "Δεν μας φοβίζει η δουλειά, ξέρουμε τα προβλήματα"

Ο Γιάννης Αναστασίου απέφυγε τις δηλώσεις πανικού μετά τη βαριά ήττα από την Βαλενσιέν, στάθηκε στην κούραση της ομάδας και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναστασίου: "Δεν μας φοβίζει η δουλειά, ξέρουμε τα προβλήματα"

"Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά περιμέναμε ότι την 4η ή την 5η εβδομάδα θα έβγαζε η ομάδα κούραση. Κάναμε λάθη κούρασης. Βέβαια, θα πρέπει να παίζουμε πιο απλά όταν είμαστε κουρασμένοι. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν".

Και συνέχισε: "Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία δημιουργίας καινούργιας ομάδας. Δουλεύουμε σε πολλά πράγματα. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα. Η άμυνα, όμως, ξεκινά από την επίθεση. Σήμερα δεν είχαμε την θέληση να αμυνθούμε".

Οσον αφορά στην τακτική, δήλωσε: "Χρειάζεται δουλειά. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που πρέπει να διαχειριστούν όσα έχουν μάθει. Κουβαλούν βαριά φανέλα. Σίγουρα θέλουμε δουλειά και δεν μας φοβίζει αυτό".

Για τα μεταγραφικά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε: "Το ρόστερ χρειάζεται προσθήκες. Ξέρουμε τα προβλήματα. Είμαι αισιόδοξος. Κάθε μέρα περιμένουμε κάποια προσθήκη. Ξέρουμε τα προβλήματα, αλλά αυτοί είμαστε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK