Αναστασίου: "Να αποφύγουμε τα λάθη"

Στα πολλά λάθη στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ουντινέζε, τονίζοντας πως το παιχνίδι με την Μπριζ θα είναι διαφορετικό.

Αναστασίου: "Να αποφύγουμε τα λάθη"
INTIME SPORTS

"Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά για να κάνουμε το επόμενο βήμα θα πρέπει να αποφύγουμε τα χαζά λάθη χωρίς πίεση. Βάζουμε τους εαυτούς μας κάτω από πίεση. Ήταν πρώτο ματς στη Λεωφόρο τα παιδιά είχαν ενθουσιασμό και διάθεση. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς της Τρίτης.

Έχουμε δυνατότητες, έχουμε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι την Τρίτη. Από τη Δευτέρα ό,τι κάναμε και ό,τι κάνουμε αφορά το παιχνίδι της Τρίτης. Σήμερα θέλαμε να δείξουμε κάποια πράγματα, αλλά η τακτική που δουλεύουμε, η ανάλυση που κάνουμε και το πλάνο είναι για το ματς με την Μπριζ.

Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη, με πολλά προσόντα, και που είναι δυνατή. Ήταν ένα καλό τεστ και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι την Τρίτη", ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά την ήττα στο φιλικό με την Ουντινέζε.

Για τον κόσμο επεσήμανε: "Ο κόσμος στηρίζει πάντα την ομάδα, είναι δίπλα της και πρέπει να του το ανταποδώσουμε αυτό την Τρίτη με μια καλή εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK