Απάντησε ο πρίγκιπας, επιβεβαιώνουν και από την ΠΑΕ

Η πλευρά του πρίγκιπα απέστειλε την απάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ.

Απάντησε ο πρίγκιπας, επιβεβαιώνουν και από την ΠΑΕ

Ο πρίγκιπας Φεϊζάλ την προηγούμενη εβδομάδα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου αποκάλυψε τα σχέδια του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η αντίδραση των ανθρώπων του "τριφυλλιού" ήταν άμεση με ανακοίνωση-απάντηση προς την πλευρά του Πρίγκιπα, ζητώντας του ουσιαστικά να πάρει τις μετοχές μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

H πλευρά του Πρίγκιπα απέστειλε απάντηση στο αίτημα των μετόχων, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πλέον αναμένονται οι εξελίξεις αλλά και η επίσημη ενημέρωση για όλα όσα θα γίνουν από εδώ και στο εξής. Η τοποθέτηση του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αφού δεν ήθελαν να χαθεί άλλος χρόνος και ν' αφήσουν το θέμα να συρθεί στην επικαιρότητα.

Φυσικά, δεν έχουν άρει τις επιφυλάξεις τους για τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα και το ενδιαφέρον του. Το αντίθετο, μάλιστα... Θεωρούν όμως ότι με τον τρόπο που ενεργούν, του στερούν το δικαίωμα να υπεκφύγει και τον αναγκάζουν είτε να βάλει τα χρήματα στην ΑΜΚ, είτε να αποδειχτεί ότι δεν τα διαθέτει.

Από την ΠΑΕ απάντησαν στις αιτιάσεις του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ και τον κάλεσαν να αρχίσει άμεσα τον οικονομικό έλεγχο, μέσω των συνεργατών του. Τον ενημέρωσαν ότι θα του παράσχουν κάθε διευκόλυνση, προκειμένου η διαδικασία να διαρκέσει το συντομότερο δυνατό.

Η στάση των στελεχών του Παναθηναϊκού έρχεται σε συνέχεια της κοινής θέσης των μετόχων και υπάρχει η βούληση να μπει ένα τέλος στην "πριγκιπιάδα". Το μοναδικό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι η αντίδραση τους, σε ενδεχόμενη απαίτηση της πλευράς του υποψήφιου επενδυτή να "παγώσουν" όλες οι κινήσεις αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό.

Διαβάστε ακόμη:

Εκνευρισμένος με τη βαριά ήττα ο Αλαφούζος

Το απίστευτο σαρδάμ στη Βέροια

Μαρίνος: "Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο"

Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK