Δύο παίκτες, όχι Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τουλάχιστον 500 χιλιάδες ευρώ και τρεις μήνες για να επιστρέψει στη Λεωφόρο. Φωνάζει η έλλειψη επιτελικού μέσου και φορ. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δύο παίκτες, όχι Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Η πρώτη "γκέλα" στο πρωτάθλημα ήρθε νωρίς για τον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από τον Ολυμπιακό από την 2η αγωνιστική. Οι "πράσινοι" δεν καθάρισαν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα από το πρώτο ημίχρονο και η αδικαιολόγητη για την εμπειρία του αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στο ξεκίνημα της επανάληψης εκνεύρισε την ομάδα που δεν είχε καθαρό μυαλό να κάνει το 2-1 στις ευκαιρίες του Πετρόπουλου και του Φορναρόλι.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλές αδυναμίες στη μεσο-επιθετική του γραμμή και ιδιαίτερα στον άξονα. Έφυγαν οι Νίνης-Κλέιτον-Καραγκούνης-Ρούντολφ και ήρθαν οι Σισοκό-Φορναρόλι-Μπαρμπαρούσης. Δηλαδή μόνο ο Φορναρόλι στον άξονα για να καλύψει τρεις απώλειες! Ο Σισοκό είναι απελπιστικά μόνος του και τη διαφορά μπορεί να την κάνει στις πτέρυγες και όχι στον άξονα, όπως φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ παράλληλα οι Τοτσέ και Πετρόπουλος δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα έναν επιτελικό μέσο τύπου Έκι Γκονζάλες και έναν σέντερ φορ που θα βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Αλλιώς θα έχει πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, θα χάσει πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη θα είναι απίθανο να αφήσει έξω την Τότεναμ ή τη Λάτσιο για να προκριθεί στους 32 του Europa League. Οι "πράσινοι" για να έχουν τύχη σε αυτό τον όμιλο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να νικήσουν στην πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου τη Μάριμπορ στη Σλοβενία, πριν από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Τότεναμ και Λάτσιο στο ΟΑΚΑ τον Οκτώβριο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμφώνησε. Το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Όμως η επιστροφή στη Λεωφόρο δείχνει ανέφικτη. Μαθαίνω ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 500 χιλιάδες ευρώ και εργασίες τριων μηνών για να ξαναφτιαχτεί το "Απόστολος Νικολαϊδης" μόνο για το πρωτάθλημα και όχι για την Ευρώπη.

Χρήματα δεν υπάρχουν στα ταμεία της ΠΑΕ και θεωρώ ότι ακόμη και να βρεθούν, θα είναι καλύτερα να δοθούν για δύο παίκτες μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου που είναι η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες και όχι για τη Λεωφόρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK