Ελέγχουν την πρόταση Φεϊζάλ στον Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και οι μέτοχοι της ΠΑΕ, συμφώνησαν να αναθέσουν σε τράπεζα την επαλήθευση των εγγράφων που έστειλε ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ.

Ελέγχουν την πρόταση Φεϊζάλ στον Παναθηναϊκό

«Αυτή η ιστορία πρέπει, επιτέλους, να τελειώσει»ήταν η κοινή συνισταμένη των μετόχων του Παναθηναϊκού στις επικοινωνίες που είχαν το απόγευμα της Τρίτης, μετά την αποστολή της πρότασης στον καθένα ξεχωριστά, από τον Φεϊζάλ Αλ Σαούντ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε, αρχικά, τηλεφωνικά με τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Αδαμάντιο Πολέμη, οι οποίοι κατέχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά μετά την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», ενώ στη συνέχεια συνομιλίες έλαβαν χώρα και με τους υπόλοιπους.

Άπαντες συμφώνησαν ότι δεν ωφελεί την ομάδα να αιωρείται στο κενό το ενδιαφέρον του Σαουδάραβα Πρίγκιπα και να δημιουργείται η εντύπωση στον κόσμο ότι υπάρχει ένας επενδυτής και αυτοί δεν του επιτρέπουν την είσοδο.

Προκρίθηκε η πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ να ανατεθεί σε τράπεζα να διερευνήσει τα έγγραφα που προσκόμισε ο Φεϊζάλ και να αποφανθεί εάν όντως έχει κατατεθεί επιταγή με το ανωτέρω ποσό σε συμβολαιογράφο και εάν η αγγλική Barclays είναι ενήμερη για τη χρησιμοποίηση του ονόματος της.

Θέση όλων ήταν ότι αυτό πρέπει να γίνει ταχύτατα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πορευτεί χωρίς ανοιχτά μέτωπα και να διαλυθεί η παραμικρή αμφιβολία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK