Επικοινώνησαν οι δικηγόροι Τζίγγερ-πρίγκιπα

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος επικοινώνησε το απόγευμα της Τετάρτης με το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να δηλώσει εκπροσώπηση για τον Βλάση Τσάκα και τον φερόμενο ως επενδυτή από την Σαουδική Αραβία.

Επικοινώνησαν οι δικηγόροι Τζίγγερ-πρίγκιπα

Από το γραφείο του είπαν, σύμφωνα με τα όσα έχουν συμφωνηθεί με την πλευρά Βαρδινογιάννη για την εξέλιξη του θέματος, ότι θα πρέπει να υπάρξει γραπτή εξουσιοδότηση του ίδιου του επενδυτή προς τον δικηγόρο για να γίνει σοβαρή συζήτηση και ο κύριος Πετρόπουλος συμφώνησε ότι ακριβώς αυτό πρέπει να γίνει.

Από το δικηγορικό γραφείο Κυριακίδη έγινε σαφές ότι υπάρχει διορία που λήγει το απόγευμα της Πέμπτης και μέχρι τότε θα πρέπει να υπάρχουν τα αποδεικτικά έγγραφα και ο κύριος Πετρόπουλος υπογράμμισε ότι δεν έχει καμία ένσταση επί αυτού.

Επομένως την Πέμπτη θα φανεί αν θα πάμε στο επόμενο στάδιο ή θα κλείσει οριστικά η υπόθεση. Και το επόμενο στάδιο είναι η καταβολή εγγυητικής τραπέζης 20 εκ. ευρώ και η άφιξη του ίδιου του πρίγκιπα στην Αθήνα.

Πετρόπουλος στο Contra.gr: "Περιμένω τα νομιμοποιητικά έγγραφα"

Το contra.gr επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Πετρόπουλο ο οποίος είπε τα εξής: "Εχω λάβει προφορική εντολή και αναμένω τα νομιμοποιητικά έγγραφα. Προφανώς αυτά θα προέρχονται από τον ίδιο τον πρίγκιπα για να γίνω ο πληρεξούσιος δικηγόρος του. Επικοινώνησα ήδη με τους δικηγόρους της οικογένειας Βαρδινογιάννη".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει διορία μέχρι την Πέμπτη για να κλείσει το θέμα, ο κ.Πετρόπουλος δεν θέλησε να γίνει πιο σαφής: Συνήθως αυτές οι πρώτες επαφές των δικηγόρων είναι εθιμοτυπικές" τόνισε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK