Εσιέν: "Το περιμένω πως και πως"

Ο Μίκαελ Εσιέν βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού και δηλώνει ανυπόμονος να έρθει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο "τριφύλλι". "Το περιμένω πώς και πώς..." ήταν η ατάκα του Αφρικανού σε επαφή που είχε με τον Βόκολο. Την Τρίτη οι ιατρικές εξετάσεις.

Εσιέν: "Το περιμένω πως και πως"

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Μίκαελ Εσιέν στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Αφρικανός μέσος θα υποβληθεί την Τρίτη (2/6) σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με συνολικές απολαβές που θα υπερβαίνουν τα 2.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το "GOAL", ο 32χρονος σε επαφή που είχε με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο φέρεται να τους είπε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελειώνουμε και θα έρθω στην Αθήνα. Το περιμένω πως και πως…".

Ο πρώην άσος της Τσέλσι και της Μίλαν αντιλαμβάνεται ότι με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό οι στόχοι του παραμένουν σε υψηλό επίπεδο από τη στιγμή που πρόκειται για μια ομάδα που θέτει ως προϋπόθεση τον πρωταθλητισμό. Έξτρα κίνητρο βεβαίως και και η παρουσία των πρασίνων στα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε ακόμη:

Κυριακή κοντή γιορτή για τον Εσιέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK