Φάμπρι: "Για το διαιτητή προτιμώ να σιωπήσω"

Ο Φάμπρι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία και αναφέρθηκε στη μεταγραφή που περιμένει.

Φάμπρι: "Για το διαιτητή προτιμώ να σιωπήσω"

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: "Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας. Πιστεύω ότι μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα. Σήμερα κάναμε μεγάλο παιχνίδι και άξιζαν οι παίκτες τους τρεις βαθμούς. Αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που τα λάθη παίζουν ρόλο. Στο 92' ο Μαυρίας θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-3. Μετά από εκεί, μπορεί να σου βγουν μερικά άσχημα πράγματα. Αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ τους φιλάθλους μας. Είχαν πολύ καλή παρουσία."

Για το αν αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός: "Δεν απαντώ. Προτιμώ να σιωπήσω. Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτητές."

Για τα όσα είπε στο Γιάχο στο τέλος του αγώνα: "Δεν θα πω τίποτα για το διαιτητή. Μερικές φορές δεν ελέγχω απόλυτα τα συναισθήματά του. Είμαστε όμως και εμείς άνθρωποι. Αυτό μπορώ να σας πω..."

Για το αν βλέπει βελτίωση της ομάδας του: "Υπάρχει βελτίωση από τότε που ήρθα και τη βλέπουν όλοι. Αισθάνομαι θλίψη, αν και όπως μου λένε παίξαμε έναν από τους καλύτερους αγώνες της χρονιάς και θα έπρεπε να είμαστε υπερχαρούμενοι. Αλλά δεν μας άφησε το αποτέλεσμα. Θλίβομαι για τους παίκτες που έκαναν προετοιμασία όλη την εβδομάδα και έπαιξαν πολύ καλά. Η ανταμοιβή μας είναι μικρή. Αξίζαμε τη νίκη."

Για το Σισοκό: "Πάντα πρέπει να σκέφτομαι. Εάν δεν σκεφτόμουν δεν θα ήμουν προπονητής, θα ήμουν εκλέκτορας. Είχαμε προετοιμαστεί καλά. Παίξαμε με εξτρέμ με ανάποδα πόδια. Είχαμε μελετήσει αυτή τη στρατηγική."

Για το αν έχει διαπιστώσει αυτό που είπε ο Μπουμσόνγκ μετά το ματς με τον Ατρόμητο, ότι οι παίκτες ξέρουν πλέον τι κάνουν μέσα στο γήπεδο: "Τα λόγια του Μπουμσόνγκ μας γεμίζουν περηφάνεια. Δεν θα μιλήσω για το παρελθόν όμως. Απλά θα πω ότι από τότε που είμαι εγώ στην ομάδα προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε συνοχή με σκοπό κάθε παίκτης να ξέρει το ρόλο που έχει σε κάθε αγώνα. Να έχει την ικανότητα να γνωρίζει το ρόλο που έχουν και οι υπόλοιποι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό κάνουμε σιγά σιγά. Η λύση είναι η δουλειά. Έτσι θα αποδείξουμε ότι αυτή η ομάδα είναι άδικο να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο με το υλικό που έχει. Η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα."

Για τις μεταγραφές: "Είμαι ειλικρινής. Έχω την καρδιά κοντά στο στόμα. Λείπει κάτι από την ομάδα και πρέπει να το βρούμε μέχρι τις 11 του μήνα. Ξέρουν όλοι τι λείπει."

News 24/7

24MEDIA NETWORK