Φουλ της τακτικής το πρωί της Παρασκευής

Με έντονη συννεφιά και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από αυτές που είχαν συνηθίσει στο πρώτο στάδιο της παραμονής τους στην Πολωνία προπονήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Ο απεσταλμένος του Contra.gr και δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Νίκος Παγκάκης, μεταδίδει από την Πολωνία.

Φουλ της τακτικής το πρωί της Παρασκευής
INTIME SPORTS

Καθιερωμένο ζέσταμα για τους πράσινους, με τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Αγριογιάννη να δουλεύει τα ρεφλέξ και την ετοιμότητα των γκολκίπερ και τον Ρούτερ να εξηγεί με τα άψογα αγγλικά του πως η ανάπτυξη πρέπει να γίνεται στο γήπεδο πιο ορθολογικά.

Πραγματικά, ο Άγγλος είναι μετρ της τακτικής και το απέδειξε στο video που ακολουθεί και στον τρόπο που επεξηγεί τις ασκήσεις στους παίκτες.

Ο Άγγλος προπονητής σταμάτησε όποτε χρειάστηκε το "μάθημα" για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Όταν μάλιστα οι πράσινοι δεν εκτέλεσαν σωστά την άσκηση κυκλοφορίας , αστειευόμενος τους "απείλησε" πως θα τους διαλύσει αν δεν σοβαρευτούν...

Το βάρος έπεσε στην ανάπτυξη από τα μετόπισθεν. Κεντρικός στόχος ήταν και να περνάει η μπάλα από τον στόπερ στα πλάγια μπακ και στη συνέχεια οι μέσοι να αποκτούν στηρίγματα. Αυτό συνέβαινε αρχικά τόσο από τους μπακ, που ανέβαιναν στη μεσαία γραμμή από τα πλάγια και συνέκλιναν στον άξονα. Την σκυτάλη στη συνέχεια έπαιρναν τα εξτρέμ που έδιναν στηρίγματα στις θέσεις 6 και 8 με ταυτόχρονη εναλλαγή της μπάλας στην αντίθετη πτέρυγα.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ακολούθησαν και μια ενδιαφέρουσα άσκηση στην οποία ο επιτιθέμενος άρχιζε την κούρσα του από τη μεσαία γραμμή με ταχύτητα και έβγαινε στην επίθεση απέναντι σε έναν αμυντικό και τον τερματοφύλακα. Με στόχο φυσικά να σκοράρει.

Οι πράσινοι θα ξεκουραστούν το μεσημέρι και ακολουθεί απογευματινή προπόνηση. Αύριο θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στο Γκντανσκ, που βρίσκεται περίπου σε μια ώρα απόσταση από το Γκνιεβινο.

Οι επιθέσεις στο ένας εναντίον ενός συνεχίστηκαν με τον τεχνικό του τριφυλλιού να ζητάει ένταση και ταχύτητα στα τελειώματα

Διαβάστε ακόμη

Μεταγραφικός πυρετός στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK