Ήρθε η ώρα της αλήθειας

Μία εβδομάδα μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης με τον πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία, ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι ο πρώτος μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και στέλεχος του συλλόγου, που κάνει λόγο για ανύπαρκτη ιστορία με τη φράση "Τσάκες και αόρατοι πρίγκιπες".

Ήρθε η ώρα της αλήθειας

Ο κ. Βγενόπουλος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Σαουδική Αραβία και προφανώς θα έχει κάνει την έρευνα του για να παίρνει αυτή τη ξεκάθαρη θέση μέσα από την ανακοίνωση του.

Το αν θα δικαιωθεί ή όχι, θα φανεί άμεσα, καθώς η πλευρά του πρίγκιπα καλείται σήμερα να στείλει το πληρεξούσιο στο δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο, ενώ από το περιβάλλον του λέγεται ότι ο Πρίγκιπας Σουλτάν θα τοποθετηθεί με επίσημο τρόπο σχετικά με το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα ο Ανδρέας Βγενόπουλος δίνει νέα προθεσμία στον Γιάννη Βαρδινογιάννη μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, παραμονή της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ, να αναλάβει τις "οικονομικές και νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ". Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνει ουσιαστικά πως θα αποσυρθεί.

Η ουσία είναι πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι κομβική για το μέλλον του Παναθηναϊκού και είναι η ώρα της αλήθειας προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK