Καταρχήν συμφωνία με Ουντινέζε για Καρνέζη

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Ουντινέζε για τη μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη, καθώς η ιταλική ομάδα αποδέχθηκε τη ρήτρα των 2.000.000 ευρώ που σας αποκάλυψε νωρίτερα το Contra.gr και αποτελούσε αγκάθι.

Καταρχήν συμφωνία με Ουντινέζε για Καρνέζη

Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Το deal προβλέπει ότι η Ουντινέζε θα καταβάλλει 750.000 ευρώ και αν υπολογιστούν τα 150.000 ευρώ που χαρίζει ο διεθνής γκολκίπερ από τα οφειλόμενα, το κέρδος του Παναθηναϊκού θα ανέλθει στα 900.000 ευρώ.

Οι "φριουλάνι", παράλληλα, αποδέχθηκαν τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Ορέστη Καρνέζη, η οποία προβλέπει ότι αν πάει σε ελληνική ομάδα, οι "πράσινοι" θα λάβουν 2.000.000 ευρώ, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν πρόκειται να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα ο Νάνο έρχεται και ο Τζέφρι Καστιλιόν, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, θα έχει μία νέα συνάντηση για να επέλθει οριστική συμφωνία και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού, εξάλλου, ήρθε σε επαφή με τη Σάντερλαντ, προκειμένου να φιξαριστεί η ημερομηνία αναχώρησης του Χάρη Μαυρία για την Αγγλία. Το ταξίδι του νεαρού μεσοεπιθετικού θα καθυστερήσει, καθώς απουσιάζει ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των "μαύρων γατών".

Διαβάστε ακόμη:

Έκλεισε ο Νάνο

Ανακοινώθηκε ο Κουτρουμπής

Στην Ελλάδα ο Καστιλιόν

Πήρε άδεια η Λεωφόρος

Ο Καρνέζης και ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK