Παίρνει Κοντοέ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες μετά την αποπομπή του Νίκου Σπυρόπουλου από την ομάδα. Για έξι μήνες και με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια η συμφωνία

Παίρνει Κοντοέ

Ο 27χρονος παίκτης είναι ελεύθερος αφού έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος της ΑΕΚ. Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής (περισσότερο στο δεξί) ενώ ενίοτε χρησιμοποιείται και ως στόπερ.

Ονομα στην Α' Εθνική έκανε αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο όπου έπαιξε από το 2007 έως το 2011. Το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στην ΑΕΚ και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει θέση βασικού από τον Μανόλο Χιμένεθ αλλά και αργότερα με τον Νίκο Κωστένογλου.

Φέτος εξελίχθηκε σε ηγετική φιγούρα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ αλλά η οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου. Φλέρταρε έντονα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, επιχείρησε να τα βρει εκ νέου με την ΑΕΚ αλλά όλα δείχνουν ότι καταλήγει στον Παναθηναϊκό.

Aπό τώρα ο Σπυρόπουλος

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Πανιώνιο να πάρει από τώρα τον Σπυρόπουλο τον οποίο έτσι και αλλιώς έχει κλείσει για το καλοκαίρι. Οι κυανέρυθροι αναμένεται να συναινέσουν αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χάσουν τον παίκτη χωρίς τον παραμικρό χρηματικό αντάλλαγμα. Η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν ξεπερνά τις 40.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK