"Κλείνει" στον Παναθηναϊκό ο Σάντσες, έρχεται για τις υπογραφές

Μέχρι την Τετάρτη δεν αποκλείεται να έρθει στην Αθήνα ο Σέρχιο Σάντσεθ προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και να ενταχθεί στην προετοιμασία.

"Κλείνει" στον Παναθηναϊκό ο Σάντσες, έρχεται για τις υπογραφές

Λεπτομέρειες απομένουν για επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος προκρίθηκε ως περίπτωση το προηγούμενο διάστημα, έχει επί της ουσίας αποδεχθεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας και -αν όλα κυλήσουν ομαλά- δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην Αθήνα στα μέσα της εβδομάδας προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Σάντσες έπαιξε την προηγούμενη τετραετία στη Μάλαγα και έρχεται στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος. Ήταν μία λύση που προέκυψε στην πορεία, στο "τριφύλλι" ωστόσο θεωρούν ότι είναι ανάλογης αξίας εκείνης του Σίβοκ ή του Σπάχιτς, αφού είναι ένας στόπερ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ικανός να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής.

"Κλείνει" στον Παναθηναϊκό ο Σάντσες, έρχεται για τις υπογραφές

Στα 29 του θα παίξει εκτός Ισπανίας για πρώτη φορά στην καριέρα του, αφού άρχισε από την Εσπανιόλ και συνέχισε στη Σανταντέρ και στη Σεβίλλη, προτού από το 2011 ενταχθεί στη Μάλαγα.

Την είδηση της συμφωνίας επιβεβαιώνουν διάφορα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη αρχίσει ατομικές προπονήσεις για να είναι έτοιμος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμη:

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Θελάντερ

Στο Κορωπί ο Εσιέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK