Κοντά στην Τορίνο ο Όλσεν

Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Πάτρικ Όλσεν που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, καταλήγει στην Τορίνο στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ντανίλο Ντ' Αμπρόσιο από την Ίντερ.

Κοντά στην Τορίνο ο Όλσεν

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι θα αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν στο δανεισμό του Πάτρικ Όλσεν την επόμενη εβδομάδα, όμως ενδέχεται οι εξελίξεις να τους προλάβουν...

Όπως υποστηρίζουν τα προερχόμενα από την Ίντερ ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, ολοκληρώνεται η απόκτηση του Ντανίλο Ντ' Αμπρόσιο από την Τορίνο. Τα ανταλλάγματα για την άμεση μετακόμιση του Ιταλού δεξιού μπακ είναι 2 εκατομμύρια ευρώ και η συνιδιοκτησία του 19χρονου Δανού χαφ.

Η Ίντερ φέρεται να πρότεινε και άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο στην Τορίνο επιμένουν στον Πάτρικ Όλσεν. Θεωρούν ότι πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και με μεταπωλητική αξία, για αυτό θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Εφόσον οι πληροφορίες από την Ιταλία επιβεβαιωθούν, είναι προφανές ότι στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να παρέμβουν. Συνεπώς, η υπόθεση έχει περάσει στη διακριτική ευχέρεια άλλων και οι διοικούντες του Τριφυλλιού απλώς περιμένουν...

Συγχρόνως, την Τετάρτη η Τορίνο ολοκλήρωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη, χωρίς ωστόσο οι δύο περιπτώσεις να σχετίζονται ή να αλληλοεξαρτώνται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK