Χωρίς διοίκηση και χρήματα ο Παναθηναϊκός

Σε οριακή κατάσταση πλέον η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης ή έστω του Πρωτοδικείου.

Χωρίς διοίκηση και χρήματα ο Παναθηναϊκός

Κατά τη διάρκεια του κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου της Παρασκευής όλα τα μέλη υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Εξάλλου, οι Αδαμάντιος Πολέμης και Θόδωρος Βασιλάκης δεν προτίθενται πλέον να διευκολύνουν την εταιρεία με άτοκα δάνεια, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενημέρωσε -τηλεφωνικά- τα μέλη του συμβουλίου ότι αποσύρει το ποσό που είχε καταθέσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (1,7 εκατ. ευρώ) μέχρι την ανάδειξη νέου δ.σ, κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα η εκπρόσωπός του στο δ.σ, Μαίρη Λοβάρδου.

Πάντως ο Δημήτρης Γόντικας, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, απέφυγε να πει οτιδήποτε σχετικό με τη στάση των μετόχων και εν προκειμένω του Ανδρέα Βγενόπουλου. Αρκέστηκε απλώς να επιβεβαιώσει την υπαναχώρηση των δύο επιχειρηματιών (Πολέμης, Βασιλάκης) που προτίθεντο να δανείσουν την ΠΑΕ.

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Δημήτρης Γόντικας ανακοίνωσε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μετόχων στις 18 Απριλίου. " Πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους, ελπίζω να ευαισθητοποιηθούν μετά από αυτές τις εξελίξεις", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τέως πλέον πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος τη Δευτέρα αναμένεται να μεταβεί στην Παιανία προκειμένου να ενημερώσει για τις εξελίξεις το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.

Συμπλήρωσε δε: " Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε".

Για το φλέγον ζήτημα της αδειοδότησης από την UEFA, ο Δημήτρης Γόντικας σημείωσε: " Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια, εμείς εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια".

Διαβάστε ακόμα:

Θ.Γιαννακόπουλος: "Όταν το καράβι βουλιάζει, τα ποντίκια φεύγουν"

Διαβάστε το live των εξελίξεων και τη συνομιλία με τον Δημήτρη Κριτή

News 24/7

24MEDIA NETWORK