Μεταγραφικός οργασμός στον Παναθηναϊκό

Ο Αναστασίου ταξιδεύει την Παρασκευή στην Ολλανδία και ουσιαστικά δίνει το έναυσμα για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκου. Το βάρος στη μεσαία γραμμή ρίχνει ο Ελληνας προπονητής, σε ποιες θέσεις θα ενισχυθούν οι "πράσινοι", έρχονται οι πρώτοι στόχοι.

Μεταγραφικός οργασμός στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε μεταγραφικό οργασμό και ετοιμάζει την ομάδα της νέας σεζόν. Δεν είναι μόνο το ταξίδι του Γιάννη Αναστασίου στην Ολλανδία, οι επαφές που θα έχει εκεί για παίκτες, αλλά και η προαναγγελία ότι την επόμενη εβδομάδα θα κλείσουν 2-3 περιπτώσεις, αλλά και ο γενικότερη κατάσταση στον Παναθηναϊκό, η οποία περιστρέφεται σε αυτό το κομμάτι, με τους Αναστασίου-Νταμπίζα-Σαραβάκο να καταστρώνουν τα πλάνα για την επόμενη σεζόν με περιορισμένο μπάτζετ (5 εκατομμύρια θα κοστίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα).

Μεγάλο ρόλο, βέβαια, σε αυτό θα παίξει το σκέλος των αποδεσμεύσεων με δεδομένο ότι ο Ελληνας τεχνικός έχει προαναγγείλει ρόστερ 20 ποδοσφαιριστών συν τους τερματοφύλακες.

Ας πάμε πιο συγκεκριμένα στα "θέλω" του Αναστασίου:

Για την άμυνα επιθυμεί 2-3 στόπερ, καθώς οι Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Πίντο τελούν υπό αποχώρηση. Εχουν προταθεί ο Τάσος Αυλωνίτης και ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης, ενώ υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου, ενώ πρώτος στόχος είναι -ως γνωστόν- ο Σωκράτης Φυτανίδης. Επίσης, θα γίνει κίνηση και για έναν αριστερό μπακ για να αποτελέσει δίδυμο με τον Χουχούμη.

Στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν αριστερό εκτρέμ -πιθανότατα από το εξωτερικό- και ένα σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Φιγκερόα ή τον Τοτσέ (αναλόγως ποιος θα μείνει). Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να δοθούν τα πολλά χρήματα σε αυτή τη θέση και δη στον Μπεργκ του Αμβούργου, για τον οποίο τις διαπραγματεύσεις έχουν αναλάβει ο Αναστασίου και ο Νταμπίζας.

Εκεί που θα πέσει το βάρος είναι στη μεσαία γραμμή, αφού εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ στο 4-3-3 που θέλει ο Γιάννης Αναστασίου χρειάζεται τρία χαφ που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Στη μεσαία γραμμή θέλει τουλάχιστον δύο παίκτες με δεδομένο ότι προορίζει για βασικό τον Ζέκα. Υπάρχει πάντα η περίπτωση επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη, ενώ γίνεται αναζήτηση και στο εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK