Μόνη λύση το δάνειο

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη απολογείται στην ΟΥΕΦΑ χωρίς να έχει μέχρι στιγμής κάτι χειροπιαστό στα χέρια του. Μόνη λύση δείχνει να είναι το δάνειο για να αποφευχθεί η ευρωπαϊκή "ξεφτίλα" και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει για τη νέα αναβολή με τον Βλάση Τσάκα και τους Σαουδάραβες επενδυτές αλλά και για τη στάση των μετόχων.

Μόνη λύση το δάνειο

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός απολογείται στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ για τις οφειλές των 2,5 εκ. ευρώ εως το καλοκαίρι του 2011 και η μόνη λύση που φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα είναι το δάνειο από τράπεζα μέσω του Αδαμάντιου Πολέμη, ύψους 10 εώς 15 εκ. ευρώ και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη.

Μόνη λύση το δάνειο
tsakas.jpg INTIME SPORTS

Που είναι ο Τσάκας;

Την ίδια ώρα ο Βλάσης Τσάκας δεν αποδείχθηκε συνεπής στις δεσμεύσεις του για κατάθεση πρότασης από τους Σαουδάραβες επενδυτές τη Δευτέρα, ζήτησε αναβολή 48 ωρών και το περιβάλλον του έδωσε στη δημοσιότητα ένα όνομα, υποστηρίζοντας ότι είναι μέλος του fund.

Σεϊχης Αμπντουλαζίζ Αλ Χαγκάγκ που ασχολείται με real estate. Το contra.gr έψαξε για αρκετή ώρα στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο όνομα αλλά δεν προέκυψαν στοιχεία με τέτοια χαρακτηριστικά και αν μη τι άλλο η αξιοπιστία των λεγομένων του Τσάκα υποβαθμίζεται...

Μόνη λύση το δάνειο

H στάση του Βγενόπουλου

Από την άλλη πλευρά οι μέτοχοι θα ανοίξουν τα χαρτιά τους στη γενική συνέλευση στις 9 Μαρτίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει δεσμευτεί δημοσίως ότι θα συμμετάσχει τουλάχιστον με το ποσοστό του (δηλαδή 1,9 εκ. ευρώ) αλλά μέχρι τότε δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από κανέναν για κάποια κίνηση που θα δώσει τη λύση. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και η προοπτική του τίτλου τον κρατά ζωντανό, ενώ η προοπτική του δανείου ενδέχεται να τον γλιτώσει από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Διαβάστε ακόμη:

Τσάκας: "Κάντε υπομονή"

Θ.Γιαννακόπουλος: "Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε πριγκίπισσες και σεΐχηδες"

Αναβολή για τους Σαουδάραβες

Τα παιχνίδια που θα απουσιάσουν οι Σιμάο και Βιτόλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK