Μπεργκ: "Είναι δικαίωμα των φιλάθλων να εκφράσουν την απογοήτευσή τους"

O Μάρκους Μπεργκ στάθηκε στην καλή αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, τους στόχους του "τριφυλλιού" στην πορεία της χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στην απογοήτευση του κόσμου.

Μπεργκ: "Είναι δικαίωμα των φιλάθλων να εκφράσουν την απογοήτευσή τους"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ είχε εύκολο έργο απέναντι στον Καλλονή, την οποία νίκησε με 4-0 και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Ο Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος σημείωσε ένα από τα τέσσερα γκολ του "τριφυλλιού", μίλησε για τη σωστή αντίδραση των "πρασίνων" μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, τους στόχους από εδώ και πέρα, ενώ έκανε ειδική μνεία στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

Για το ματς με την Καλλονή: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον τρόπο που αντιδράσαμε σήμερα. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση, μία σημαντική νίκη. Είχαμε κατοχή της μπάλας, παίξαμε χωρίς άγχος απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ζητούμενο οι νίκες".

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα: "Οι στόχοι μας θα ήταν το Πρωτάθλημα και η εμφάνιση στην Ευρώπη. Δυστυχώς, ο δεύτερος στόχος δεν κατέστη δυνατός. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε στους επόμενους στόχους. Να βλέπουμε τα πράγματα βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, με σκοπό να μείνουμε ψηλά στην κατάταξη και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για την πίεση που υπάρχει και την απογοήτευση του κόσμου: "Πάντα υπάρχει πίεση και είδαμε ότι οι φίλαθλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους. Είναι δικαίωμά τους να το κάνουν, όλοι είμαστε απογοητευμένοι και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε στους στόχους μας και να τους πετύχουμε για να τους φέρουμε δίπλα μας. Ελπίζω να έχουμε καλούς αγώνες και στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε ένα λαμπρό μέλλον".

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός - Καλλονή 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK