Νέα ημερομηνία για τη Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την Τετάρτη αναμένεται να υπογραφεί από τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και εκείνους του Σουλταν Αλ Σαούντ το M.O.U., καθώς την Τρίτη συμφώνησαν να γίνει νέα Γ.Σ. στις 28 ή 29 Νοεμβρίου, με νέο μεγαλομέτοχο τον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Νέα ημερομηνία για τη Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ένα πρόβλημα που έχει προκύψει επί της διαδικασίας και όχι επί της ουσίας, φρενάρει τις υπογραφές στο μνημόνιο συνεργασίας (M.O.U.) από τους δικηγόρους του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Όπως σας αναφέραμε από τη Δευτέρα, οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν καθώς η συμφωνία προβλέπει ότι οι μετοχές θα μεταβιβαστούν στον πρίγκιπα στις 22 Νοεμβρίου προκειμένου να πάει στη γενική συνέλευση στις 24 του μηνός ως νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Όμως οι μέτοχοι που θέλουν να συμμετάσχουν στη Γ.Σ. πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές τους 5 μέρες νωρίτερα. Επομένως θα πρέπει να προκηρυχτεί καινούργια γενική συνέλευση για τις 28 ή 29 Νοεμβρίου και η σχετική απόφαση θα πρέπει να ληφθεί από το διοικητικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει την Παρασκευή.

Θυμίζουμε πως πριν το Δ.Σ. θα διεξαχθεί η δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ, ωστόσο είναι και η τελευταία μετά τις δύο αναβολές λόγω μη απαρτίας και επειδή και η Γ.Σ. της Παρασκευής δεν θα έχει και αυτή αποτέλεσμα, θα πρέπει να προκηρυχτεί νέα.

Οι δικηγόροι του Γ. Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ κατέληξαν στη λύση της νέας Γ.Σ. το βράδυ της Τρίτης και επομένως την Τετάρτη προχωρούν στην υπογραφή του M.O.U., ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει και ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK