Όχι από Λαγό

Δεν υπήρξε συμφωνία στις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Λαγό για την ανανέωση του συμβολαίου του και το θέμα παγώνει με τον παίκτη πάντως να παραμένει κανονικά στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Όχι από Λαγό

Από την ΠΑΕ έλεγαν ότι "ο Παναθηναϊκός ακολουθώντας πιστά την πολιτική του, έκανε την καλύτερη δυνατή πρότασή που έκρινε ότι μπορούσε, δίχως παράλληλα να διαταράξει επ’ ουδενί τις εσωτερικές ισορροπίες. Ο ποδοσφαιριστής δεν αισθάνθηκε έτοιμος να απαντήσει από τώρα και ως εκ τούτου το θέμα παγώνει ώστε να μην σέρνεται περαιτέρω".

Η ουσία είναι ότι ο Λαγός δεν ήταν ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 100 χιλιάδες ευρώ και ουσιαστικά την απέρριψε στη νέα επικοινωνία που είχε την Τρίτη με τη διοίκηση. Παραμένει κανονικά στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι οπότε και λήγει το συμβόλαιο του αλλά στη συνέχεια αναμένεται να αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν μετά την αρνητική έκβαση που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

O 19χρονος Κροάτης δεξιός μπακ-χαφ, Φραν Τούντορ που δεν τα βρήκε με τη ΝΚ Ζάγκρεμπ και ήρθε στην Αθήνα με τις ευλογίες του Ντάνιελ Πράνιτς, θα δοκιμαστεί στο Απήλιον και εφόσον πείσει θα αποκτηθεί για λογαριασμό της ομάδας νέων. Πρόκειται για μια περίπτωση όπως ο Ουρουγουανός φορ Μπαλμπόα που θα "ψηθεί" στην U-20 με στόχο να ανέβει στην πρώτη ομάδα, αν ανάψει τελικά το πράσινο φως το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού.

Τέλος στον Παναθηναϊκό υπάρχουν σκέψεις να αποκτηθούν οι δύο νεαροί παίκτες, Στέλιο Λάσπατζης και Γιάννης Παρασκευάς που "κόπηκαν" από την Ξάνθη λόγω της φωτογραφίας που ανέβασαν στο διαδίκτυο με τον Ντάνιελ Πράνιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK