Παναθηναϊκός made in Greece

Ο Γιάννης Αναστασίου έρχεται με στόχο τη δημιουργία του νέου Παναθηναϊκού με Ελληνες ποδοσφαιριστές και χαμηλό μπάτζετ. Διαβάστε ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι είναι υποψήφιοι να φύγουν και που θα κινηθεί το τριφύλλι στη μεταγραφική αγορά για να ενισχυθεί σε κάθε θέση. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης έχει το ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός made in Greece

Ο Γιάννης Αναστασίου έρχεται το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα για να αναλάβει από βδομάδα τον Παναθηναϊκό με στόχο τη δημιουργία νέας ομάδας με Ελληνες ποδοσφαιριστές και χαμηλό μπάτζετ.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ αποκαλύψαμε τι μέλλει γενέσθαι με τους ξένους ποδοσφαιριστές, όπου σίγουροι θεωρούνται μόνο οι Ζέκα και Σο. Αισιοδοξία υπάρχει για την παραμονή του Φιγκερόα, λίγες είναι οι πιθανότητες να συνεχιστεί ο δανεισμός του Σισοκό, ενώ στον "αέρα" είναι οι υπόλοιποι 10 ξένοι.

Τώρα θα ασχοληθούμε με τους 15 Ελληνες ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων σίγουροι είναι οι εξής επτά: Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ντίνας και Αποστολόπουλος.

Σε μια ειδική κατηγορία ανήκουν οι Καρνέζης, Καπίνο και Μαυρίας οι οποίοι έχουν συμβόλαιο, αλλά είναι προς πώληση και θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό μόνο αν δεν προκύψει κάποια σημαντική πρόταση.

Από κει και πέρα, λήγουν τα συμβόλαια των Σεϊταρίδη, Κοτσόλη και Μαρίνου με τους δύο πρώτους να υπάρχουν συζητήσεις για παραμονή με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αυτό.

Τέλος, λήγει ο δανεισμός του Μπαρμπαρούση από την Αλάνια και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τον κρατήσει, ενώ ο Σπύρους Φουρλάνος θα πάει στην Μπριζ.

Μεταγραφές

Και πάμε στην ενίσχυση εκεί που ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο. Υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για την άμυνα είναι ο Φυτανίδης (μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο), ο Αυλωνίτης του Πανιωνίου (έχουν γίνει συζητήσεις με τον μάνατζέρ του, Νίκο Λυμπερόπουλο) και ο Σαρρής του Εργοτέλη.

Στη μεσαία γραμμή, υπάρχει στο μυαλό η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη ( διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), ενώ έχει προταθεί ο Γιώργος Φωτάκης που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Στην επίθεση, τέλος, υπάρχει η περίπτωση του Αραβίδη του Πανιωνίου, του Μανιά του Απόλλωνα Αθηνών, ενώ δεν αποκλείεται η επιστροφή του Αντώνη Πετρόπουλου αν οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK