ΠΑΟΚ και Βγενόπουλος

Οι διεργασίες συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό ενόψει της κρίσιμης ΓΣ της ερχόμενης Παρασκευής αλλά προέχει το καθοριστικό ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ και ο Φερέιρα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως δίδυμο τους Χριστοδουλόπουλο-Κλέιτον στην επιθετική γραμμή.

ΠΑΟΚ και Βγενόπουλος
vgenopoulos1.jpg INTIME SPORTS

Μια εβδομάδα μας χωρίζει από τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Παναθηναϊκού και ο Ανδρέας Βγενόπουλος συνεχίζει τις επαφές με στόχο την εξεύρεση λύσης. Το σίγουρο είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ενταθούν οι διεργασίες με το τοπίο να παραμένει θολό και ουδείς μπορεί να προβλέψει αυτή τη στιγμή το τι θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και ενδεχόμενη παρουσία του κ. Βγενόπουλου την Κυριακή στο γήπεδο.

Την ίδια ώρα η ομάδα ετοιμάζεται για το καθοριστικό ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό Στάδιο λόγω της τιμωρίας του τριφυλλιού. Οι "πράσινοι" στοχεύουν στην 11η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο ΟΑΚΑ που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον τραυματία Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή και από εβδομάδα θα επιχειρήσει να προπονηθεί για να προλάβει τα ματς με ΑΕΚ-Ολυμπιακό, τον τιμωρημένο Σιμάο, τον ανέτοιμο Μπουμσόνγκ και τον Πετρόπουλο που υπέστη κάκωση αριστερού άκρου ποδός και θα μείνει εκτός για περίπου μια εβδομάδα.

Ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και λογικά θα μείνει εκτός αποστολής, ο Κατσουράνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης αλλά λογικά θα παίξει, ενώ ο Σεϊταρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Κουίνσι που επιστρέφει μετά από έναν μήνα, ο Ζέκα που εξέτισε την ποινή του και ο Καντέ που γυρίζει μετά από σχεδόν δύο μήνες λόγω Κόπα Άφρικα.

Ο Φερέιρα σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα χωρίς κλασικό φορ με δίδυμο στην επιθετική γραμμή τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Σίλβα Κλέιτον, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν οι Κουίνσι και Ζέκα.

Η πιθανή 11αδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Καρνέζης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι, Βιτόλο, Κατσουράνης ή Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος και Κλέιτον.

Για τους προληπτικούς πάντως, ο αριθμός 4 δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό μέσα στο 2012. Στις 4/1 έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και στις 4/2 έχασε από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στα δύο ματς που είχε βαθμολογικές απώλειες εντός της νέας χρονιάς.

Την Κυριακή 04/03 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ευελπιστεί να μπει με το δεξί στον Μάρτιο, στο μήνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη του τίτλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK