"Παρακολουθούμε τον Σεϊντού Ντουμπιά"

Τον επιθετικό της Ρόμα, Σεϊντού Ντουμπιά παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε ο συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι.

"Παρακολουθούμε τον Σεϊντού Ντουμπιά"

Για την εμπειρία του στη Super League, τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού και τον Αντρέα Στραματσόνι μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "corrieregiallorosso.com" ο συνεργάτης του Ιταλού προπονητή, Ρομπέρτο Μούτσι.

"Κάναμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τον κόουτς Στραματσόνι και παρότι αμέσως μόλις αναλάβαμε χάσαμε έξι βαθμούς εξαιτίας των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανακάμψαμε. Πήραμε τη δεύτερη θέση, αλλά υπάρχει μία περίεργη νομοθεσία στο πρωτάθλημα, που προβλέπει τη διεξαγωγή play offs για τη θέση στο Champions League και καταλήξαμε στο Europa League. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δεσμούς με αυτούς της Ρόμα, έχουν πάντα τα σύμβολα των Ρωμαίων στην εξέδρα τους και είναι θερμοί"ανέφερε αρχικά ο Μούτσι.

Όσο για τις μεταγραφές, αποκάλυψε πως το "τριφύλλι" παρακολουθεί τον Ιβοριανό στράικερ της Ρόμα, Σεϊντού Ντουμπιά. "Προσπαθούμε να φέρουμε τον Ιμπάρμπο, παρότι δεν τα πήγε καλά στην Ρόμα, πιστεύω ότι μπορεί να πάει πολύ καλά μαζί μας. Θα θέλαμε να πάρουμε μερικούς νεαρούς Ιταλούς παίκτες. Επίσης, εξετάζουμε τον Ντουμπιά, ο οποίος με είχε εντυπωσιάσει πριν, αλλά νομίζω πως δεν έχει την ίδια απόδοση σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν".

Τέλος, αποκάλυψε πως στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Στραματσόνι και όλο το επιτελείο, προβλέπεται όρος αποδέσμευσης. "Θα μείνουμε στον Παναθηναϊκό, έχουμε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, όμως έχουν όρο στο συμβόλαιο ότι μπορούμε να φύγουμε, εάν δεχτούμε πρόταση από μεγάλη ομάδα. Κινούμαστε στο μεταγραφικό παζάρι, ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι όμορφο και σε αντίθεση με όσα λέγονται, το ελληνικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται, αγωνίζονται πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές και πολλοί νέοι αναδεικνύονται".

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK