Πρίγκιπας... Λέτο

Η ηγετική φυσιογνωμία του Αργεντινού Λέτου και ο 17χρονος Καπίνο των... αναγκαστικών ευκαιριών. Διαβάστε ακόμη στο άρθρο του Γιώργου Τριανταφυλλίδη, για το "έγκλημα" του Παναθηναϊκού στη θέση του τερματοφύλακα τον Ιανουάριο και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του πρίγκιπα.

Πρίγκιπας... Λέτο
INTIME SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο είναι ο ηγέτης του εφετινού Παναθηναϊκού και έβαλε την υπογραφή του στο διπλό του τριφυλλιού στην Ξάνθη. Μεγάλο κέρδος και η εμφάνιση του Καπίνο κάτω από τα δοκάρια.

Μετά την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ, ο Σεμπαστιάν Λέτο κλήθηκε να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη στην Παιανία. Ο Αργεντινός δεν ανταποκρίθηκε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με εξαίρετη το πρώτο ματς με την Οντένσε στη Δανία αλλά στο πρωτάθλημα έχει βάλει μέχρι στιγμής την υπογραφή του με 5 γκολ στα 4 ματς του Παναθηναϊκού.

Στην πρεμιέρα στην Κέρκυρα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή και έδωσε τη λύση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ την 2η αγωνιστική, έσωσε τους "πράσινους" στο Περιστέρι την 3η αγωνιστική με το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε και πέτυχε δύο τέρματα στο 2-3 στα Πηγάδια με την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική.

Πρίγκιπας... Λέτο

Ο Λέτο έχει σκοράρει και στα 4 παιχνίδια του Παναθηναϊκού και αποτελεί επιτυχία του Ζεσουάλδο Φερέιρα η χρησιμοποίηση του Αργεντινού σε ελεύθερο ρόλο.

Μεγάλο κέρδος για το τριφύλλι η νέα καλή εμφάνιση του Στέφανο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Στο Περιστέρι ο 17χρονος τερματοφύλακας επιστρατεύθηκε μετά την αποβολή του Καρνέζη και τα κατάφερε, ενώ στην πρώτη εμφάνιση του από το ξεκίνημα του ματς, ήταν εξαιρετικός στην Ξάνθη.

Πρίγκιπας... Λέτο

Εντυπωσιακή απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο στην κεφαλιά του Πόι και δύο σωτήριες επεμβάσεις στην επανάληψη πριν από το τρίτο γκολ του Κουίνσι Αμπεγέ. Ο μικρός είναι γρήγορος με πολύ καλές τοποθετήσεις και εξαιρετικά αντανακλαστικά και ο Παναθηναϊκός πρέπει να επενδύσει στον Καπίνο.

Θα είναι έγκλημα εάν οι "πράσινοι" πάρουν τερματοφύλακα τον Ιανουάριο. Οφείλουν να πιστέψουν στον Καπίνο. Άλλωστε ο Κασίγιας στη Ρεάλ Μαδρίτης καθιερώθηκε σε νεαρή ηλικία.

Πρίγκιπας... Λέτο

Μετά από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας λόγω του χάους στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σπουδαία νίκη στην Ξάνθη. Έχει πλέον τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Μην ξεχνάμε πως από τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός, τα 3 ήταν εκτός έδρας και πέρασε νικηφόρα από Κέρκυρα και Ξάνθη, ενώ στάθηκε όρθιος στο Περιστέρι, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 3ο λεπτό.

Με 10 παίκτες έμεινε ο Παναθηναϊκός και στην Ξάνθη, αυτή τη φορά στο 39' λόγω της αποβολής του Βιτόλο και με το σκορ στο 0-2. Δεν το πλήρωσε, αν και μετά το 0-3 του Κουίνσι Αμπεγέ στο 56', χαλάρωσε για λίγο και δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών, ενώ απειλήθηκε και με ισοφάριση.

Η ουσία είναι πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε την 3η νίκη του σε 4 ματς και δείχνει πως είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο. Και αν ολοκληρωθεί σύντομα το θέμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, λυθούν τα οικονομικά της προβλήματα και υπάρξει ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι φίλοι του τριφυλλιού μπορούν να αισιοδοξούν για την εφετινή σεζόν.

Πρίγκιπας... Λέτο

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι η πλέον κρίσιμη για την υπόθεση με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής δηλώνει πως θα έρθει την Παρασκευή στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά και για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.

Το θέμα είναι να φέρει την εγγυητική των 20 εκ. ευρώ, αν το κάνει αυτό, η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια του πρίγκιπα.

* Σχόλιο Δημήτρη Κριτή: Με... πλουραλισμό ειδικών συνθηκών

News 24/7

24MEDIA NETWORK