Προβάδισμα Φιγκερόα για την ενδεκάδα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Φάμπρι δοκίμασε σχήμα με 4-2-3-1 δείχνοντας ότι το προβάδισμα για την θέση του σέντερ φορ το έχει ο Φιγκερόα.

Προβάδισμα Φιγκερόα για την ενδεκάδα

Με τον Φιγκερόα στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί τελικά κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός καθώς ο Φάμπρι θεωρεί ότι ο Τοτσέ έχει μείνει λίγο πίσω μετά τον τραυματισμό του και θα χρησιμοποιηθεί στην διάρκεια του αγώνα μαζί με τον Αργεντινό άσο στην ενδεκάδα, το πιθανότερο.

Ο Ισπανός τεχνικός στην ενδεκάδα που έβαλε και την Πέμπτη χρησιμοποίησε ένα σύστημα με 4-2-3-1 έχοντας όπως είπαμε στην κορυφή κυρίως τον Φιγκερόα ενώ κάποιες στιγμές έβαλε και τον Τοτσέ δείχνοντας ξεκάθαρα όμως ότι ο Αργεντινός άσος έχει το προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα έβαλε και πάλι στην ενδεκάδα τον Καζιγιάμα στα χαφ και τον Εσπάρθα αντί του Σισοκό που και πάλι ήταν απών από την προπόνηση.

Όσο για την άμυνα χρησιμοποίησε και πάλι με τους βασικούς τους Σπυρόπουλο δεξιά, τον Μαρίνο αριστερά και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος.

Στην μεσαία γραμμή βρέθηκαν και πάλι οι Βιτόλο και Ζέκα ενώ στα δεξιά ήταν ο Εσπάρθα, αριστερά ο Μαυρίας στο κέντρο ο Καζιγιάμα και στην κορυφή ο Φιγκερόα.

Μένει να δούμε αν η δοκιμή της Πέμπτης ήταν και η τελική ενόψει Πλατανιά ή απλά μια πρόβα που ενδεχομένως να αλλάξει στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των πράσινων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK