"Πρώτη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό"

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποτελεί το πιο ουσιαστικό εμπόδιο για τη μετακίνηση του Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό, όπως υποστήριξε ο μάνατζερ του και Δανός πρώην διεθνής μέσος Σόρεν Λέρμπι.

"Πρώτη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό"

Ο άλλοτε μέσος του Άγιαξ, της Μπάγερν και της Αϊντχόφεν αποκάλυψε ότι θα γίνει ακόμα μία συνάντηση με τους Πορτογάλους, με στόχο να λυθεί το συμβόλαιο του Κροάτη αριστερού μπακ χαφ.

"Είμαστε σε συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ και πλέον βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Αύριο το μεσημέρι (σ.σ. σήμερα) θα έχουμε ακόμη μια επαφή με τους Πορτογάλους για να σπάσουμε το συμβόλαιο του Ντάνιελ. Είμαστε κοντά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη την τελική εξέλιξη. Η προοπτική του Παναθηναϊκού είναι 'ζωντανή' και μπορούμε να μπορούμε να πούμε πως έχουμε φτάσει σε μια πρώτη συμφωνία", τόνισε στην εφημερίδα "Goal News".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να πάρει τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση από το λύσιμο του συμβολαίου του, που υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2012 και είχε διάρκεια 3 χρόνων, με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο επιτευχθεί, αναμένεται να υπογράψει στους "πράσινους" για 3 ή 4 χρόνια.

Δανεικός ο Σίλντενφελντ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα, αλλά με τη μορφή δανεισμού.

Οι διαπραγματεύσεις με την Ντιναμό Μόσχας για αποδέσμευση δεν είχαν αίσιο τέλος και το πιθανότερο είναι να περάσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Ρώσους ως δανεικός στο "τριφύλλι" και στη συνέχεια, ως ελεύθερος, να υπογράψει για ακόμη 2 χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK