Tροχοπέδη η καταβολή χρημάτων

Ο τρόπος καταβολής των χρημάτων "φρενάρει" τη υπογραφή του μνημονίου συμφωνίας (M.O.U.) μεταξύ των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Κρίσιμη η σημερινή μέρα.

Tροχοπέδη η καταβολή χρημάτων

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ και οι νομικοί εκπρόσωποι του πρότειναν στην πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν να βάλει άμεσα 15 εκ. ευρώ στην τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και τα υπόλοιπα 5 εκ. ευρώ στην επόμενη.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτή την πρόταση ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ θα γίνει με το καλημέρα ο απόλυτος κυρίαρχος στην ΠΑΕ με 80% με δεδομένο πως θα συμμετάσχει μόνος του στην αύξηση με τιμή ανά μετοχής τα 0,33 ευρώ.

Στο τραπέζι υπάρχει και το σενάριο να βάλει ο πρίγκιπας στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ τα 20 εκ. ευρώ τα οποία θα εκταμιευτούν μόλις πάρει στα χέρια του το 54,7 % των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Από το πρωί ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος και ο εκπρόσωπος του, Βλάσης Τσάκας μελετούν την πρόταση της πλευράς Βαρδινογιάννη και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ και εντός της ημέρας αναμένεται να αποφασίσουν για το πως θα καταβάλουν τα 20 εκ. ευρώ.

Το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή

Υπάρχει αισιοδοξία πως θα προχωρήσει η υπόθεση και ο πρίγκιπας ζητά την υπογραφή του M.O.U. προκειμένου να έρθει στη συνέχεια στην Αθήνα. Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η ακριβής μέρα άφιξης του στην Ελλάδα, αν και με τα υπάρχοντα δεδομένα πηγαίνει για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK