Ψάχνοντας τον αντι-Λάζαρο

Ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έρχεται στο χειρότερο χρονικό σημείο για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ψάχνοντας τον αντι-Λάζαρο

Αποστολή στην Αυστρία - Μπάμπης Τσιμπίδας

Είναι που είναι "φτωχό" το εφετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού, ήρθε και ένας τραυματισμός βασικού ποδοσφαιριστή να επιβαρύνει την κατάσταση για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για πέντε μήνες και αναπόφευκτα θα απουσιάσει σε πρώτη φάση από τα δύο παιχνίδια του γ' προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ με την Οντένσε.

Ο Φερέιρα είναι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης, μετά φυσικά τον άτυχο ποδοσφαιριστή, καθώς καλείται να ψάξει άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Και υποχρεούται να το κάνει σε μία περίοδο που τουλάχιστον ενόψει του πρώτου αγώνα στη Δανία δεν θα έχει ικανοποιητικές λύσεις στη διάθεση του.

Λογικά, είτε θα επιλέξει τον Σωτήρη Νίνη, χρησιμοποιώντας στη μεσαία γραμμή έναν εκ των Βιτόλο - Καραγκούνη δίπλα στους Σιμάο, Κατσουράνη, είτε θα καταφύγει στον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος έχει συγκεκριμένα θετικά και αρνητικά.

Σε κάθε περίπτωση ο Πορτογάλος χάνει τον μοναδικό καθαρόαιμο δεξιοπόδαρο πλάγιο επιθετικό του. Γιατί ο Αμπεγέ αφενός μεν δεν θα προλάβει το πρώτο ματς αφετέρου δε είναι αριστεροπόδαρος και ας παίζει δεξιά.

Συν τοις άλλοις ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα υπολογίζει σ' έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο είχε βασίσει μέρος των επιθετικών του σχεδίων. Ο Λάζαρος ήξερε καλά το ρόλο του, μπορούσε να τον εκτελέσει και είχε εξαιρετική ψυχολογία.

Πλέον η αναζήτηση αρχίζει από την αρχή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK