Ράγισε το γυαλί με Νίνη

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εμφανίζονται αποφασισμένοι να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας, ενώ ο Σωτήρης Νίνης θα καθορίσει εντός της ημέρας τη στάση του, έπειτα από την εξώδικη διαμαρτυρία που έλαβε αργά το βράδυ από την ΠΑΕ.

Ράγισε το γυαλί με Νίνη
ninis.jpg INTIME SPORTS

Στα άκρα...

Παραμονές Πρωτοχρονιάς και το γυαλί στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Νίνη φαίνεται να ραγίζει. Η ΠΑΕ για να προασπίσει τα συμφέροντα της απέστειλε εξώδικο τόσο στον Νίνη όσο και στον μάνατζερ του για τους χειρισμούς τους σχετικά με το συμβόλαιο του μικρού που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ράγισε το γυαλί με Νίνη

Ο Νίνης φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την ιταλική Πάρμα και οι "πράσινοι" κινήθηκαν νομικά από τη στιγμή που ο παίκτης είναι ελεύθερος να κλείσει σε άλλη ομάδα μετά την 1η Ιανουαρίου και όχι νωρίτερα, στέλνοντας εξώδικο και στην Πάρμα, η οποία απάντησε αρνητικά λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Αναπόφευκτο το διαζύγιο...

Η ουσία είναι πως το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Νίνη, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά την "πράσινη" φανέλα τον Ιανουάριο του 2007, δείχνει αναπόφευκτο.

Και το καλύτερο ίσως θα ήταν να χωρίσουν άμεσα οι δρόμοι των δύο πλευρών από τη στιγμή κιόλας που ο Νίνης έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ράγισε το γυαλί με Νίνη

Δικαίωμα του είναι να θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματας της Ευρώπης. Όμως το πιο σωστό θα ήταν να ζητούσε ένα ραντεβού από τον Δημήτρη Γόντικα και να του έλεγε στα ίσα πως έχει αποφασίσει να πάει στην Ιταλία. Ήσυχα και ωραία. Και ο Παναθηναϊκός δεν θα του έκλεινε την πόρτα, τυπικά του θα του έκανε μία προσφορά και το καλοκαίρι ο μικρός θα πήγαινε με τις ευχές του τριφυλλιού στην Πάρμα.

Ράγισε το γυαλί με Νίνη

Κρίμα να τελειώσει...

Όταν ξεκινούν τα εξώδικα και οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ μίας ομάδας και ενός παίκτη, το γυαλί έχει ραγίσει και είναι κρίμα να τελειώσει με αυτό τον τρόπο η σχέση του Νίνη με την ομάδα που τον ανέδειξε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Διαβάστε ακόμη:

Στα άκρα οι σχέσεις με Νίνη

Ζέκα: "Καλύτερη στιγμή το γκολ στον Ολυμπιακό"

Απάντησε αρνητικά η Πάρμα για Νίνη

Το παρασκήνιο του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK