Τελείωσε ο Φερέιρα, αναλαμβάνει ο Ρότσα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τρίτη του θητεία ως προπονητής του "τριφυλλιού". Βοηθός του ο Γιάννης Βονόρτας.

Τελείωσε ο Φερέιρα, αναλαμβάνει ο Ρότσα

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του "τριφυλλιού" σε Ελλάδα και Ευρώπη διαμόρφωσαν μια κατάσταση αρνητική προς το πρόσωπο του Φερέιρα, τον οποίο στήριξε πάρα πολύ μέχρι σήμερα ο Αλαφούζος.

Αντικαταστάτης του, όπως είχε προαναγγείλει από το πρωί το Contra.gr, θα είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τρίτη του θητεία ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο βετεράνος άσος συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας.

Ο Ρότσα ήταν προπονητής των πράσινων κατά τη διάρκεια της χρυσής πορείας τους την περίοδο 1995-1996 στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ διαδεχόμενο αρκετά πιο πριν χρονικά (1994) τον Ιβιτσα Οσιμ.

Ανέλαβε επίσης το πηδάλιο της ομάδας τη σεζόν 1998-99 διαδεχόμενος τον Βασίλη Δανιήλ χωρίς όμως να μακροημερεύσει αυτή τη φορά (στο τέλος της σεζόν αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Κυράστα).

Νωρίτερα έγινε το ραντεβού Φερέιρα-Αλαφούζου σε άγνωστο μέρος κατά το οποίο συμφωνήθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK