Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ: "Τιμωρήστε τον Παναθηναϊκό"

Η ΕΠΟ καλεί τη Super League να λάβει αποφάσεις εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία επιδιώκει προνομιακή μεταχείριση.

Ο "πόλεμος" της ΕΠΟ με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει φουντώσει με αφορμή τον ορισμό από την ΚΕΔ του διαιτητή Αρετόπουλου στο ντέρμπι της Τούμπας. Στην ανακοίνωση των "πρασίνων" επί του θέματος, η Ομοσπονδία απάντησε με επιστολή προς τη Super League αιτούμενη την επιβολή των κυρώσεων που προβλέπονται. Υποστηρίζει δε πως ο Παναθηναϊκός μέσα από απειλές επιδιώκει να εκφοβίσει και να εξασφαλίσει προνομιακή μεταχείριση από τα θεσμικά όργανα.

Η επιστολή της ΕΠΟ:

"Σας κοινοποιούμε επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σας δηλώνουμε την αγανάκτηση και τη μηδενική ανοχή μας σε τέτοιου είδους ανήθικες και απαράδεκτες ενέργειες.

Αξιώνουμε να δράσετε άμεσα ως υπεύθυνη διοργανώτρια αρχή, προβαίνοντας σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, έναντι της ΠΑΕ - μέλους  σας.

Η συγκεκριμένη ΠΑΕ, παραβιάζοντας και καταστρατηγώντας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει βάσει των ισχυόντων κανονισμών, υπηρετεί πιστά μια στρατηγική εκφοβισμού, απειλών και κατασυκοφάντησης της διοίκησης της ΕΠΟ. Είναι πλέον βέβαιο ότι επιδιώκει την προνομιακή μεταχείρισή της από τα θεσμικά όργανα, έναντι των υπολοίπων μελών του Συνεταιρισμού σας, στρεφόμενη κατ' ουσίαν εναντίον του.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν εκβιάζεται, δεν ανέχεται απειλές, παρεμβάσεις και υποδείξεις που με την επίφαση της «κάθαρσης» εξυπηρετούν ιδιοτελείς στοχεύσεις. Αυτές οι πρακτικές που έχουν επικοινωνιακούς σκοπούς πλήττουν την αξιοπιστία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού εντός και εκτός γηπέδων.

Τέλος  και  με αφορμή αυτή την επιστολή, σας καλούμε να καταστήσετε σαφές στο σύνολο των μελών σας, ότι από πλευράς Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή σε τέτοιου είδους ενέργειες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ζητήσαμε την αλλαγή στον ορισμό Αρετόπουλου"

Άκυρο σε Παναθηναϊκό για αλλαγή Αρετόπουλου