Στην Πάρμα ο Νίνης

Παίκτης της Πάρμα για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι ο Σωτήρης Νίνης, που την περασμένη εβδομάδα πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα και υπέγραψε το συμβόλαιό του. "Είμαστε υπερήφανοι που διάλεξε εμάς", δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Τομάζο Τζιράρντι, στο TV Parma.

Στην Πάρμα ο Νίνης

"Τον έχουμε πάρει. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους στη Ευρώπη και είμαστε περήφανοι που διάλεξε εμάς. Ηταν ελεύθερος μπορούσε να βρει καλύτερες ομάδες αλλά επέλεξε την Πάρμα. Αυτό το παιδί έπαιξε στο τελευταίο Μουντιάλ και θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της ηπείρου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πάρμα επιβεβαιώνοντας το αναμενόμενο: τη μετακίνηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού στην ιταλική ομάδα από το προσεχές καλοκαίρι.

Το στόρι

Οπως πρώτο αποκαλύπτει το Contra.gr, την περασμένη εβδομάδα εκπρόσωποι της Πάρμα βρέθηκαν στην Αθήνα και είχαν συζήτηση με τον Σωτήρη Νίνη. Στη συνέχεια ο παίκτης πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο. Πλέον η Πάρμα θα ενημερώσει και επίσημα την ΠΑΕ Παναθηναϊκό για τη συμφωνία της με τον Ελληνα διεθνή, ο οποίος θα "μετακομίσει" στη Serie A από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Νίνης είναι χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή και θεωρεί ότι κάνει ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του, ενώ αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή για τις δηλώσεις του Τζιράρντι.

Το συμβόλαιο του Νίνη στην Πάρμα φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, όπερ σημαίνει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα αμείβεται με 750.000 ευρώ τον χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK