Στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν για Αμπέιντ

Ο Αμπέιντ είναι το πρόσωπο των ημερών, αλλά στον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν αν θα κινηθούν για να κρατήσουν τον Αλγερινό μέσο. Έβαλε πλάτη ο Χριστοδουλόπουλος.

Στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν για Αμπέιντ

Ο Αμπέιντ πέτυχε το Σάββατο το πέμπτο φετινό του γκολ και η νέα καλή εμφάνιση του προκάλεσε μπαράζ δημοσιευμάτων για επαφές του Παναθηναϊκού με τη Νιουκάστλ για ανανέωση του δανεισμού του παίκτη ή ακόμη και προσπάθεια για απόκτηση των δικαιωμάτων του. Ωστόσο οι "πράσινοι" ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία επαφή με τη Νιουκάστλ και ότι προς το τέλος της σεζόν, θα γίνει η όποια αξιολόγηση για τους δανεικούς παίκτες και γενικώς για τις ανάγκες του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι Αμπέιντ και Σίλντενφελντ είναι οι δύο δανεικοί παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός και η αλήθεια είναι ότι ο Αλγερινός μέσος κερδίζει πόντους σε αντίθεση με τον Κροάτη που απογοητεύει. Μάλιστα αν ο Σίλντενφελντ έλεγε τώρα αντίο, δεν θα έβαζαν και τα κλάματα στον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε ο Νταμπίζας ψάχνει ήδη για έναν παίκτη-ηγέτη για το κέντρο της άμυνας και πάντα υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφή στόπερ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου αν αποχωρήσει τώρα ο Σίλντενφελντ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμφώνησε και υπέγραψε νέο διακανονισμό για την αποπληρωμή των οφειλών απέναντi του. Ο πρώην παίκτης του τριφυλλιού έδειξε κατανόηση, πολύ καλή διάθεση συνεργασίας και η συμφωνία ήταν στο πλαίσιο του τρόπου που προτείνει η ΠΑΕ και αφορά σε πολλές μικρές δόσεις. Η προσπάθεια είναι διαρκής και με τον ίδιο τρόπο θα επιχειρηθεί σύντομα να κλείσουν και τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα ενόψει της μάχης για την αδειδότηση από την ΟΥΕΦΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK