Στοπ στην ανακαίνιση της Λεωφόρου

Με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου έχουν διακοπεί οι μελέτες για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" για όσο διάστημα διαρκέσει η διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στοπ στην ανακαίνιση της Λεωφόρου

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία του και με δεδομένη τη σοβαρότητα της υπόθεσης, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει "παγώσει" τα θέματα που μακροπρόθεσμα μπορεί να λειτουργήσουν δεσμευτικά.

Ένα από αυτά είναι η ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" με τη μορφή που ήθελε να του δώσει ο Αλαφούζος. Οι επαφές με το αρχιτεκτονικό γραφεία που θα αναλάμβανε τις μελέτες είχαν φτάσει σε προχωρημένο σημείο, αλλά προς το παρόν διακόπηκαν.

Με απόφαση του Αλαφούζου, για το διάστημα που θα διαρκέσει η διαπραγμάτευση για τη μεταβίβαση των μετοχών, τα θέματα που άπτονται του γηπεδικού θα τεθούν στην άκρη.

Εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταστεί ο ιδιοκτήτης της ομάδας ποδοσφαίρου, θα έχει αυτός την άνεση να χειριστεί το ζήτημα όπως επιθυμεί. Είτε να συμφωνήσει με την Πολιτεία για τη χρήση του "Σπύρος Λούης", είτε να επεξεργαστεί εναλλακτικές λύσεις.

Στην περίπτωση αυτή, ο Αλαφούζος έχει τη διάθεση να βοηθήσει ώστε τα 7 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας Αττικής να χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και την εξυπηρέτηση των αναγκών του Ερασιτέχνη.

Εάν όμως ο Γιαννακόπουλος επιλέξει να αποσυρθεί, τότε ο Γιάννης Αλαφούζος θα ανακινήσει ξανά το σχέδιο του για τα βελτιωτικά έργα στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού και θα κινηθεί στη συνέχεια για μόνιμη λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK