"Στόπερ απ' τα λίγα ο Βελάσκες"

Ο αρχηγός και πρώτος σε συμμετοχές της Εθνικής Βενεζουέλας, Χουάν Αράνγκο, μίλησε στα prasinanea.gr για το προφίλ του νέου στόπερ του Παναθηναϊκού, Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες.

"Στόπερ απ' τα λίγα ο Βελάσκες"

Ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες είναι ένας ποδοσφαιριστής άγνωστος ακόμα και σε όσους παρακολουθούν φανατικά ποδόσφαιρο ανά την Ευρώπη. Στη Βιγιαρεάλ, στην οποία ανήκει, δεν έχει συμμετοχές και επομένως, ελάχιστοι έχουν εικόνα για αυτόν.

Το www.prasinanea.gr απευθύνθηκε σε έναν συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών της Βενεζουέλας, προκειμένου να μάθει κάποια πράγματα. Ο αρχηγός και πρώτος σε συμμετοχές, Χουάν Αράνγκο, μίλησε για τον "Σέμα" και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Ο επιτελικός μέσος της Μπορούσια Γκλάντμπαχ αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος διακρίνεται για την ηρεμία που έχει όταν αγωνίζεται. Ακόμα και στην πίεση δεν πανικοβάλλεται, θα ψάξει να βρει συμπαίκτη του. Μόνο στην ανάγκη θα τη διώξει στα τυφλά. Ξέρουμε πως όταν χρειαστεί να γυρίσουμε τη μπάλα στην άμυνα, αυτός θα την επαναπροωθήσει σωστά. Έχει το πλεονέκτημα ότι έχει καλή τεχνική".

Κατόπιν, έθεσε υπόψη μας τον αντίλογο: "Φυσικά, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, μερικές φορές υπερεκτιμά τις δυνατότητες του και κάνει επιπόλαια λάθη. Κυρίως από υπερβολική αυτοπεποίθηση".

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο www.prasinanea.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK